Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik régóta kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta kapcsolatban vagytok, nem féltek, hogy később báni fogjátok ezek az éveket?

Figyelt kérdés

Körülöttem szinte mindenkinek több éves kapcsolata van. A legjobb barátnőm 20 hónapja jár a barátjával, az unokatesóm lassan 2,5 éve, egy másik barátnőm pedig augusztusban 4 éve lesz együtt a barátjával. Rajtuk kívül is legalább 5-6 párt tudok, akik már évek óta együtt vannak, és mind 20 évesnél fiatalabbak.

Én félnék még most, 18 évesen ilyen kapcsolatokba belemenni. Nem azért, mert ribi vagyok, az "egy éjszakás" kapcsolatott se díjazom. De szerintem az ilyen kapcsolatok 98%ban végettérnek, és akkor bánni fogják, hogy 14-20 évesen otthon tvztek a "párjukkal".

2014. máj. 14. 16:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Jesszus.. mennyi helyesírási hibával írtam! Bocsi.
2014. máj. 14. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Ezzel az erővel meg lehetne kérdőjelezni az ember minden cselekedetén, hiszen mindenre van esély, hogy megbánjuk...

Egyébként egyedülálló vagyok.

2014. máj. 14. 16:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért kéne bánni azt, hogy az embernek van egy társa?
2014. máj. 14. 16:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Miért, mit kellene csinálniuk? Te mit szoktál csinálni, amit ők nem tudnak, és olyan irigylésre méltó?

Bulikban végigmenni a száddal a fiú résztvevőkön?

Amúgy dugni is szoktak, nem csak otthon tévézni.

2014. máj. 14. 16:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem félek, hogy megbánom. Már két és fél éve tart a kapcsolatom és elégedett vagyok az életemmel.

19/L

2014. máj. 14. 16:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem 98% az esély a véget érésre, hanem csak 50 - vagy vége lesz, vagy nem :)

Másrészt javíts ki, ha tévedek, de van erre egy mondás, amit te csinálsz most: az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég.

A körülötted lévők nem gondolkodnak ilyeneken, egyszerűen jól érzik magukat a társukkal. Neked is inkább a saját életeddel kellene foglalkoznod, nem pedig másokéval!

2014. máj. 14. 16:56
 7/13 anonim ***** válasza:

"csak 50%, vagy ez lesz, vagy nem"

ettől amikor meglátom, percekig csak keservesen sírok, mindegy milyen téma

2014. máj. 14. 17:02
 8/13 anonim válasza:
Ha szeretem akkor miért bánnám? Mit kéne csinálni helyette? Az a saját szegénységi bizonyítványod ha neked csak az jut eszedbe, hogy otthon tévézésen kívül nem lehet más programot szervezni.
2014. máj. 14. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi két éve vagyunk együtt a párommal, és ha egyszer szakítunk, akkor is örömmel fogok visszaemlékezni erre az időszakra. Nem csak úgy lehet kiélvezni a fiatalságot, és élvezni az életet, ha az ember szingli, magányos, ezáltal állandóan egyedül bulizhat, és kötetlenül dughat orrba-szájba. Nekem sokkal többet jelent, hogy van, akivel megoszthatom minden titkomat, félelmemet, problémámat. Meg amúgy is.. attól, hogy valaki párkapcsolatban van, még nem feltétlenül áll abból az egész kapcsolatuk, hogy "otthon tévéznek". Mi rengeteg mindent csinálunk, sportolunk együtt, koncertekre és más programokra járunk, nyaralni megyünk stb. Ezek pedig örök élmények lesznek, sosem fogom úgy érezni, hogy elpazaroltam ezeket az éveket...
2014. máj. 14. 17:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Nyugi hetes, már viccelődni sem lehet? Adjak zsebkendőt? :)
2014. máj. 14. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!