Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik régóta kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta kapcsolatban vagytok, nem féltek, hogy később báni fogjátok ezek az éveket?

Figyelt kérdés

Körülöttem szinte mindenkinek több éves kapcsolata van. A legjobb barátnőm 20 hónapja jár a barátjával, az unokatesóm lassan 2,5 éve, egy másik barátnőm pedig augusztusban 4 éve lesz együtt a barátjával. Rajtuk kívül is legalább 5-6 párt tudok, akik már évek óta együtt vannak, és mind 20 évesnél fiatalabbak.

Én félnék még most, 18 évesen ilyen kapcsolatokba belemenni. Nem azért, mert ribi vagyok, az "egy éjszakás" kapcsolatott se díjazom. De szerintem az ilyen kapcsolatok 98%ban végettérnek, és akkor bánni fogják, hogy 14-20 évesen otthon tvztek a "párjukkal".

2014. máj. 14. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10. nagyon sokan nem viccből írják, és sajnos érzékeny lettem erre
2014. máj. 14. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Franc tudja...én jobban örültem volna ha a férjem első pasi az életemben, és nem tart 5 évig hogy végre 24 évesen rátaláljak...sok fájdalomtól kímélt volna meg az élet ha ezt az apróságot megadja....

De még az is jobb lett volna ha tizenévesen van 1 pár éves kapcsolatom ami mondjuk 20 évesen véget ér, mint az ami történt.... pl hogy át lettem verve, be lettem csapva. Az első férfi az életemben megjátszotta a szerelmes jófiút...és miután elvesztettem vele a szüzességemet 4 hónap után, lelépett....mondván neki ez a szórakozás, hogy 1 nővel csak egyszer. Főleg szüzekkel.

Részemről ennyi.

Egyébként meg huszonéves kor után is véget érhetnek a kapcsolatok. Ha folyton mindent megbánunk, akkor az egész életünk egy nagy kalap szenvedés lesz...nyilván én is megbántam pár dolgot...de azért a kapcsolatokat amikbe belekezdtem nem, mert tanultam belőlük, és hogy milyen pasikat NEM akarok egy életre..:)

2014. máj. 14. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Az életed menetét sosem fogod tudni összehasonlítani semmi mással. Nem tudod kétszer leélni ugyanazt. Teljesen felesleges félned, nem változtat semmin, csak cselekvőképtelenné tesz. Nem tudom, mi alapján gondolod, hogy ezeknek a kapcsolatoknak a 98% véget ér, vagy hogy az idő bármitől is érettebbé tesz. Nem az idő tesz éretebbé vagy képessé a jobb választásra, hanem a tapasztalatok, a hibák, vagy az, ha elsőre jól csinálsz valamit.
2014. máj. 14. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!