Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg csak az esküvő miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak az esküvő miatt gárgyultam meg?

Figyelt kérdés

A párom volt barátnője hamarosan férjhez megy egy két hónapos kapcsolat után. Elég gazdag a srác, akit kitippelt magának, tehát csak a ruha lesz egy kisebb vagyon (volt szerencsém látni, kb milyen).

Mi megbeszéltük, hogy nálunk is esedékes a házasság, de csak 1-2 év múlva. Most kitalálta, hogy legyen inkább meghatározatlan időpont, mert ha én is szép esküvőt szeretnék, akkor tovább kell gyűjtögetnünk, mint 1-2 év.

Mivel jelenleg munkát keresek, egész nap otthon vagyok, és ellátom a háztartást. Heti egyszer elmegyünk bevássárolni kaját, heti egy-kétszer sétálni a parkba, és havi egyszer elmehetek vásárolni magamnak (drogériába, tusi, sampon).

Lakásra gyűjtünk, ezért minden fillért be kell osztani, amit meg is értek, de néha úgy vennék már magamnak valamit.

A barátom szerint csak a lány esküvője miatt gárgyultam meg, mert eddig sose mondtam, hogy szeretnék egy ruhát, sminkszereket vagy bármit, megértettem, hogy gyűjtünk. Ha lecseng ez a cécó, megnyugszom, és nem fogok nyavalyogni.

Kinek van igaza?

2014. máj. 15. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
találj munkát és lesz pénzed vásárolgatni is
2014. máj. 15. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Miért érdekel ennyire a párod volt barátnője? Tényleg úgy tűnik, hogy hozzá hasonlítgatod magad, ezért akarsz jobb cuccokat, mert fel akarod venni vele a versenyt. Ez alapján nem lesz ennek vége az esküvő lecsengésekor, mert ha meghallod, hogy már várják az első gyereküket, közben nálatok még csak tervben van a házasság valahol a távoli jövőben akkor megint kibuksz.
2014. máj. 15. 21:26
 3/14 A kérdező kommentje:

Kicsit tényleg zavar a csaj "létezése", mert kihasználta anyagilag a barátomat, utána még egy srácot, aztán a jelenlegit, és senkinek sem tűnik fel, sőt, mindenki imádja.

Kicsit igazságtalannak érzem...

2014. máj. 15. 21:28
 4/14 anonim ***** válasza:

A pasi hibája, ha hagyja neki. De majd bánni fogja, ha tőle is lelép a csaj, ha már kellőképp lehúzta. Bár az is lehet megmarad nála, ha nem talál nála pénzesebb pasit.

Amúgy meg neked is jobb lenne, ha egyszerűen nem foglalkoznál vele. Fölösleges ezen őrlődnöd, hogy milyen igazságtalan, inkább arra koncentrálj, hogy a barátoddal jól menjenek a dolgok.

2014. máj. 15. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
te is kihasználod anyagilag, nem vagy más
2014. máj. 15. 21:36
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem használom ki.

Csak a kaját vesszük az ő pénzén, a saját igényeimet a magaméból fedezem. Ha meg néhanapján beülünk valahová (kávézó), hol én állom a számlát, hol ő.

2014. máj. 15. 21:40
 7/14 anonim ***** válasza:
számlákat miből fizeted? TE miből raksz félre?
2014. máj. 15. 21:41
 8/14 A kérdező kommentje:

Albérlet, tehát nincsenek számlák külön.

Egyenlőre nincs miből félreraknom, mivel csak munkát keresek.

2014. máj. 15. 21:43
 9/14 anonim ***** válasza:
és miből fizeted az albérlet és számlák felét?
2014. máj. 15. 21:44
 10/14 A kérdező kommentje:

Oooops!

Ha lesz munkám, majd közösen, addig a barátom.

Oké, tényleg többe kerülök, mint kéne :(

2014. máj. 15. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!