Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. hónapfordulóra hova vigyem el a barátnőmet? Tudtok ötleteket adni, Budapesten?
Hónapokra ne nagyon adj neki semmit.Az évforduló jó mert az azt jelenti,hogy sok ideje együtt vagytok,de hónapforduló??Ha minden hónapba ilyen sok mindennel elhalmozod egy idő után lapos lesz a kapcsolat.Az én barátnőm sokkal jobban szereti ha néha-néha leugrunk valahova túrázni vagy kirándulni,mintha minden hónapba vinném valahova.Sokkal varászlatosabb egy ilyen,higgy nekem meg a barátnőmnek :D
De hogy válaszoljak is:Budai vár,Citadella,Parlament,Margit-sziget(itt voltunk második randin,nagyon jó egyébként,imádunk oda járni) :)
Nagyon aranyos vagy. :)
Szerintem menjetek a Citadellához,ahogy már más is írta.Illetve a Margitszigetre a vadasparkba vagy az állatkertbe,a lányok általában nagyon szeretik az állatokat,és mindkét helyen sétálni is lehet elég sokat,igaz a Citadellánál is. ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!