Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ez hogy van?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális, ha a páromnak elég, ha egy héten kétszer beszélünk pár mondatot, amikor nem találkozunk? Vagy amikor egy-két napot találkozunk egy héten, a többi nap nem akar beszélni velem? Nem lakunk együtt. Nálatok ez hogy van?
2014. máj. 16. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
mi ha nem találkozunk akkor én minden este felhívom és megbeszéljük, hogy mi volt van lesz...
2014. máj. 16. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Keves az infó..

Hány évesek vagytok, mióta tart a kapcsolat, milyen sűrűn találkoztok..

Tehát nem minden héten talalkoztok, azon felül beszéltek kétszer, vagy a találkozókon sem?

16 évesen nekem elég volt 1 sms, és 1 héten egyszer találkozni..

19-20 évesen heti 3- szer találkoztunk.. Közben 1szer beszéltünk

22 éveesen minden nap talalkoztunk, nem volt olyan nap, hogy ne beszéljünk, össze is költöztünk pár hónap után, azota a férjem..

Sok dologtól függ...

Normális, ha neketek normális...mivel feltetted a kérdést, feltételezem, neked nem elég.. Beszéld meg vele, hogy te több kommunikációra vágysz..!

2014. máj. 16. 08:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Én 24, Ő 25. Lassan 3 éve együtt. Nem találkozunk minden héten, mert van olyan, ha nem dolgozik egy-két nap, akkor másokkal lóg, mert nem dől össze a világ, ha nem lát engem egy hétig.
2014. máj. 16. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem normális. Biztos, hogy ez az ember a párod?
2014. máj. 16. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen 3 éves kapcsolatban nálam "összedőlne a világ", ha egy hétig nem talalkoznánk, mert ő inkább másokkal lóg.. Ne arról van szó, hgy egymás szajaban kell lennünk, hogy alandóan telefonálgatni..stb..de ennél már szorosabb viszonyt tudok elképzelni ennnyi idő után..

Nálam így ez nem volna normális...

24-25... Mi mar pont 3 éve coltunk ugyanígy együtt, de össze is költöztünk( mint írtam már)

25-26 évesen jegyesek voltunk..26 évesen házasok..

Persze ez csak példa.. De 1 hét talalkozás nélkül az konkrétan távkapcsolat, amiben nem hiszek...

2.

2014. máj. 16. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi meg hétfőtől péntekig NEM találkozunk, és pl a héten is néhány sms-t váltottun, meg egyszer fölhivott, ennyi.
2014. máj. 16. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális. Mi csak akkor nem találkozunk egy hétig, ha snowboardozni megy télen (oda nem megyek vele), de hiányzunk egymásnak, és minden este felhív, reggel meg sms-t ír.

Én is azt gondolom, hogy nem kell egymás szájában lógni, de ez nekünk nem azt jelenti, hogy nem találkozunk egy hétig, hanem hogy egyszer-kétszer nem találkozunk egy héten. Hozzáteszem, akkor is beszélünk, egy-két üzenetet tuti váltunk viberen.

Gondolom azért írtad ki a kérdést, mert neked ez nem elég. Beszéltél már vele erről? Hogy reagált?

26N és 27F, másfél éve együtt, összeköltözés előtt

2014. máj. 16. 08:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele erről. Azt mondta, hogy neki ennyi elég, ő ilyen és nem valószínű, hogy ez fog változni.
2014. máj. 16. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!