Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mit tegyek, hogy sikerüljön egyáltalán valami?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Kiskoromban eléggé gátlásos voltam, ez most is így van. Iskolát kellett váltanom, annyit szorongtam, mert nem tudtam megszokni az idegen környezetet. Megtörtént, vannak ismerős arcok minden jobb ilyen téren. De a gátlás bennem van. Családi problémák is gyötörnek (válás) ami nem durva, veszekedős, kiabálós de azért megvisel. Személy szerint én azt látom benne, hogy szétszakad a családunk stb. stb. Lányok terén sem jön össze soha semmi, a gátlásosságom miatt eleve nem volt sok önbizalmam meg azért sem volt mert a külsőm is zavar. Vékonynak látom magamat. Azért nem vagyok egy fogpiszkáló, de rám férne még 8-9 kg. kb., de kaptam pár visszautasítást, most már végképp nulla. Tetszett már lány, de nem voltam még szerelmes, nem is csókolóztam még stb. Voltak lányok akik nyitottak felém, kb. 2x de én utasítottam el, mert akkor még feleslegesnek tartottam ezt az általános iskolás, 2 hétig tartó kapcsolatot. Most meg már annyira vágyom egy kapcsolatra, szeretnék szeretni egy lányt, ahol ez kölcsönös de önbizalmam nincs. Esélyt nem adok magamnak, mert nem tudok. Rosszul érzem magam miatta, mert én problémának és nem utolsó sorban cikinek élem meg, hogy nem csókolóztam még stb, mikor gyakorlatilag minden ismerősöm igen. Nem tudom mit tegyek, hogy a dolgokon változtatni.
2014. máj. 16. 16:30
 1/3 anonim válasza:
Szia! Én 16 vagyok,lány,és szerintem azzal tudnád ezt az egészet előrébb vinni, hogy ha kicsit többet lennél a barátaiddal! Ők azok akik egy kis önbizalmat "tennének" beléd, akivel megbeszélheted a csaláádon belüli gondjaidat, és mivel ők valószínűleg elég jól ismernek, ők olyan tanáccsal tudnának ellátni, ami nagyon hasznos lehet a számodra. Én is sokat veszekedtem az anyukámmal értelmetlen dolgok miatt, megbeszéltem a barátaimmal is remek tanácsokat adtak, amik be is váltak! Szóval összegezve: ilyen témában nyugottan fordulj hozzájuk és ha megszüntek a családi problémáid és így a barátaiddal is közelebb kerültök egymáshoz, akkor biztosan megnő az önbizalmad is! Remélem hasznos volt a véleményem. :)
2014. máj. 16. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Na, hát én is kb így állok, minden igaz rám is, amiket itt leírtál, pár kivétellel (durvább vallás, de nincsenek iskolaváltások, meg már 2 éve egyszer barátnőm is volt majdnem fél évig, még általánosban)

Ha akarod, beszélhetünk, privátban.

2014. máj. 16. 17:12
 3/3 My name is nowbody válasza:

Szia!

Én most élem a 19. életévemet.

Sosem voltam valami magabiztos ember sajnos.És bármennyire is ciki vagy nem ciki még én sem smároltam senkivel. De rájöttem hogy nem vagyok kevesebb a többi embernél és mostanába és is megyek velük ide-oda bulizgatni stb... Azt tudom tanácsolni hogy illeszkedj be akármilyen nehéz is legyél többet közösségbe, de ne siesd el a dolgot. Majd irj hogyan alakulnak a dolgok

2014. máj. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!