Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 ember miért nemlehet együtt...

2 ember miért nemlehet együtt ha szeretik egymást? Egyik se 100as mindkettő kattant. De szeretik egymást. Valahogy mindig őrlik egymást. Erre van vmi megoldás? Hogy valaha egy igazi tiszta lap vagy esélytelen?

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Túl magas a kerítés a 2 diliház között.
2015. febr. 14. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
Kissé ködös ez így, de párterápia vagy a lobotómia mindenre megoldás. :)
2015. febr. 14. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
A szerelem nem mindig elég. Sok minden felőrölhet egy kapcsolatot.
2015. febr. 14. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Az utolsónak-sajnos igaza van.Ez van nálunk is.

Imádjuk egymást,de nálunk pl. a környezet,a múlt és az emberek is beleszólnak..sajnos bele tudnak szólni,nem tudjuk őket elkerülni.

Sok sikert azért!

2015. febr. 14. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Május 3-án leszünk 2 éve együtt, de a szülei nem engedik, hogy egymással aludjunk. Lehet rá megoldás? Többi lent.16/F

A barátnőm Márc. 5-én lesz 17 éves, én Július 12-én, Május 3-án pedig a 2. évünket töltjük majd együtt. A probléma csak az, hogy a szülei nem engedik, hogy egymással aludjunk. Eddig még nem is volt olyan nagy gond, mert közel laktunk egymáshoz (15 perc autóval), de...

Barátnőmmel 3 hete vagyunk együtt és most felmerült hogy ha kettesbe akarunk lenni akkor egyikünkhöz se tudunk majd menni, mert otthon nem a...

Esetleg tudtok valami olcsó hotelt vagy valami? ahol tv is van.Mert szeretjük egymást. Normális válaszokat légyszi!

Milyen dolog ez már? Nem 'illik' és nem 'szokás'még együtt aludni? Van megoldás?

Már 9 hónapja vagyunk együtt a barátommal,én 16 vagyok(most töltöm)és ő 18. Mindketten olyan helyen lakunk, ahol többnyire mindenki ismer mindenkit, és 30km távolságra. Anyum még nem engedné meg épp, hogy együtt aludjunk, viszont kb egy év múlva igen, és már egyszer...

Mi a véleményetek arról, hogy az apám nem akarja, hogy együtt aludjak a barátnőmmel?

18 éves vagyok, a barátnőm 16, az ő szüleinek nincs kifogása az ellen, ha ott alszom. Már 1,5 éve együtt vagyunk. De apám azt mondja, ameddig a házban vagyok, vagy ameddig meg nem nősültem, addig nem aludhatok ott. Azt mondta, fiatalkorában ő sem tette ezt. Nem tudok...

Félek kimutatni néha az érzéseimet, pedig lassan 3éve vagyunk együtt. Van megoldás?

Pedig megbizom a barátomban, tudom,hogy szeret. Mégis inkább eltávolodok töle ha úgy hozza a helyzet. Például ha problémái vannak és elvan magával, nem merek nyitni felé.(Talán nem akarok a terhére lenni ilyenkor, nem tudom.) Én is eltávolodok és várom,hogy majd ö...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!