Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdezők miért nem írják, ki a korukat, nemüket hogy egyszerűbb legyen azonosulni a helyzetükkel?
20 Ajánlom szíves figyelmedbe, ezt az érdekes kérdést, és a szándékot mellyel a kérdező bír:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__6898212-..
15
O.o
Te szerintem rám gondolsz...
Én írtam pár éve egy olyan kérdésre és akartam esernyőt vinni.
De akkor se és most se voltam negyven.
Kedves "bánatos kutyus".
23 De gyorsan megjelentél a linkemet követően:DD Kínos? Nekem nem, de neked igen:DD Egy ilyen link azért nem piskóta, de a szándék se, és a hazugság se:DD
A paradicsom kapuja, nem ilyen fertelmes lény, mint valaki, ki a másik ember halált akarja elérni:D
20 Szóval kedves esernyős bajnok, nem árt ha "kissé" kinyitod szemed, és nem csak nézel,hanem látsz is. Főleg azokat akik körülvesznek téged:) Némelyike "érdekes" személyiség, és én ammondó vagyok, aki egyetlen egy emberrel szemben ezt képes meglépni(már pedig az illető képes) az a következő emberrel is megfogja lépni ha az érdeke úgy diktálja. Gondolkozz el rajta.
Minden jót, s szépet Néked:)
Mostmár biztos.
Meneküljetek...
Én is azt teszem,balra el.
27 Személyesen ismer,net-en kivűlről, úgy hogy ez a bulid megint nem jött be:D
Pá aranyom:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!