Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire lenne kizáró ok, ha a leendőbeli párotok egy ellenkező neművel lakna együtt egy albérletben?
Csak akkor ah egy szobában és egy ágyban aludnának.
Amúgy meg, ha meg akar csalni úgyis megfog.. és nem kéri a beleegyezésem. amire én ki fogom vágni úgy, hogy a lába nem éri a földet és az összes kapcsolatot megszakítom vele. Amíg nem tette meg, addig minek fájlaljam emiatt a fejem.
baj hogy feltettem a kérdést? Igazából mind hasznos válasz, én konkrétan csak véleményt szeretnék erről a helyzetről, nem kérdőrevonni.
Nekem az kicsit sok volt amikor hallottam hogy még a srác alsónadrágját is sokszor ő szedi össze, ha ott hagyja valahol eldobva, mint minden más ruhaneműjét.
Engem inkább az zavarna hogy pakolni kell utána lásd gatya. Az elég intim dolog, nálunk a párom maga viszi ki a szennyesbe rögtön azután hogy levette és átöltözött, sose kellett még nekem felszedni utána... A csaj meg még hozzá is szoktatja, nehéz lesz neked ha összekerültök kettesbe.
Akkor zavarna ha pl van flört vagy olyasmit enged meg a csajnak amit azért csak nagyon közelállók szoktak akik pl valamilyen kapcsolatban állnak (most ez lehet szexkapcsolat vagy párkapcsolat mind1) mint telefonkezelés, emailek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!