Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit depis vagyok ma, most jött meg, csütörtökön vizsgám lesz. Mondtam a barátomnak, hogy összefuthatnánk. Erre azt mondta, hogy ma nem jó mert a volt barátnőjével megy iszogatni. Szerintetek hogyan fogadjam ezt el?
"Szerintetek hogyan fogadjam ezt el?"
Én mondjuk dobtam volna egy SMS-t, hogy semmi gond, akkor helyette felugrom az exemhez, mert felajánlotta, hogy megmasszíroz.
"Hogy ne tudna róla???"
Hát max úgy tudhat róla, ha te direktben megmondod neki, hogy 'figyelj, nagyon rosszul érzem magam, nagyon jól esne, ha ma tudnánk találkozni, megoldható lenne?'
Ha ezt így megmondtad neki, és ennek ellenére azt mondta, hogy bocs, már van előre fixált programom, akkor lehet jogos a kiakadásod.
Viszont ha ezt nem mondtad el neki ilyen egyértelműen, akkor értelemszerűen nem tudhatja, hogy mennyire szükséged lenne most rá, így meg egy szavad nem lehet.
A kérdést fel sem tettem volna mert a válasz egyértelmü.
Egy jó kapcsolatban a párom az első és még a legjobb haver is csak utána jön...legalábbis nálunk. Pedig már nem tinik vagyunk.
Hát nem tudom, nekem nagyon fontos a barátom, mégis ha már valakivel lebeszéltem egy programot, akkor azt fogom csinálni (nyilván ha nincs vészhelyzet).. Ha egy haverommal lebeszélem, hogy találkozunk, akkor a barátomban van annyi, hogy ne hisztizzen emiatt.
Az exbarátnővel iszogatás már neccesebb, de neked kell tudnod, hogy milyen kapcsolatban vannak, illetve mennyire bízol benne. Az első barátommal simán bedobnék 1-2 sört, pedig semmi többet nem érzek iránta max haverságot, és fülig szerelmes vagyok a páromba... Róla is tudom, hogy becsületes ember, és szeret engem, így nem aggódnék, ha ő futna össze az exével.
Az meg, hogy megjött és vizsgád lesz.... És? Nekem is megjött, és ma lesz a félév legnehezebb vizsgája, miért kell ebbe belehalni? :D Egyébként sok sikert, csak nem értem, ezek nem akkora dolgok, hogy mindenkinek ott kéne hagynia csapot-papot miattuk.
Gondolom le leszek pontozva, ez van.
Az utolsónak van igaza, akármennyire is lepontozzák az itteni tinik. Vagy tényleg ennyi éretlen felnőtt van a világon?
Jó, nem mondom, hogy nem kellene nekem is nyelnem egyet, ha ezzel utasítana el a barátom, de belátom, hogy nem követelhetném tőle, hogy hanyatt-homlok rohanjon hozzám, mert "kicsit depis vagyok". Ha igazán vészhelyzet lenne, biztos vagyok benne, hogy nem lenne több kérdése. De tényleg kár lenne emiatt veszekedned. Tanulj inkább addig is a vizsgádra, vagy relaxálj, az jó a görcsökre!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!