Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Undok huzas. Ti hogyan csinaln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undok huzas. Ti hogyan csinalnatok? Gonosz vagyok vagy jogos tett lenne tolem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tudom sokan elfogtok itelni ezert a nezopontomert. De ezt erzem helyesnek.

A baratom par hete nagyon bunkon viselkedik velem.

Igyekszem a kedveben jarni...takaritok..fozok ra naponta ..mosok...sutok hetente tobbszor es mellette dolgozom en is de mindenben csak a rosszat talalja meg. Kotoszkodik. Csunyan beszel velem..olykor kerdore von...vagy elofordul hogy dobalja a cuccaimat....mindenen kiakad...nem enged ervenyesulni...es mindig azzal fenyeget h masnap elkoltozik...

Eddig is voltak bunko dolgai de most nehany hete igencsak atfordult es nem ismerek ra.

Az egeszben az a legszebb hogy mindezeket termeszetesnek veszi

O erzi magat sertettnek mindenben. Mindig neki van igaza en vagyok a hibas szemet stb.

Ha elmegyek este itthorol nem is hiv fel h bajom van.e ..ha sirok otthagy vagy oda sem jon.... S meg sorolhatnam.

En is hibas vagyok..de en igyekszem valtozni. O egyre rosszabb.

Hiaba beszeljuk meg pl. Reggel hogy okes minden...mire este hazaer addigra megint tahozik.

En meg remegek az idegtol..

Amikor el akart koltozni en kertem h maradjon... Elegge kotodom hozza es ciki tudom: De felek egyedul maradni raadasul egyedul nehez fizetni 1lakas berleset.

Szoval gyava vagyok elismerem.

Szoval gondoltam egy aljas csunya dologra mivel sokszor megalazott es csunyan viselkedik velem.

Szeretnek vele en szakitani es kirakni a cuccait h menjen innen.

De nem akarom hogy megussza ennyivel.

Tudom..tudom...gonosz. De szeretbem ha atelne azt amit en mellette...ezt a stresszt az ideget...a megalazottsagot...a megsemmisulest...a lenezest...

Persze szakitanom kellett vna hamarabb...de varok egy jo pillanatot.

Hogyan szakitsak vele ami ot is foldhoz vagja? Es felfogja h nem o a vilag kozepe??

Edesgessem magamhoz es amikor minden rendben akkor szakitsak vele?

Nem akarom hogy egykonnyen megussza.

Mi a teendo es mitol valik ilyenne valaki amilyen most o???

En 22L

O 30F

2eve egyutt. Ezelott 7hobapig laktunk anyumeknal ott rendesebb volt.

3honapja kettesben elunk...szornyu.

2016. jún. 24. 00:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Másik nő lesz a dologban...
2016. jún. 24. 01:41
 12/23 anonim ***** válasza:
A helyedben én az összes cuccát összegyűjteném egy kukás zacskóba és felgyújtanám a francba,megérdemelné.De minimum azt,amit tervezel,hogy kipakolod a cuccait.Valamit csinálj,mert jobb nem lesz!
2016. jún. 24. 02:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Kinek a nevere berlitek a lakast? Amugy a bosszuallas nem csak h teged fog feleneszteni, de a leirasod alapjan eleg agressziv ferfi lehet es nem fogja szo nelkul hagyni. Probald meg minel egyszeruebben kivagni a francba, en otthagynam amugy a lakast es a szuleimhez koltoznek, tudom h nem alom, de ot innen valoszinuleg nem fogod tudni konnyen kipaterolni
2016. jún. 24. 06:28
 14/23 A kérdező kommentje:

Masik no tuti nincs a dologban.

Mar atneztem a cuccait. Telefon...e.mail....laptop...facebook..uzenetek stb. Semmi.

Mindkettonk neve szerepel a berleti szerzodesben.

Tutira konnyu lenne kitelepiteni innen mert hiaba nem anyuci pici fia...azert csak az anyjahoz kolt koltozne.aki egyedul el....

Szerintem haa hetvege folyaman nem javul akkor ugyis itthon leszek es szepen elkuldom.

Megmondom nemi h mire hazajovok ne talaljam itt es beulok a kocsimba.

Amugy ezt a lakast EN talaltam a neten....

Nehogymar en koltozzek ki.

Aztan miutan elment ZARCSERE.

Egy valamit nem ertek:

Szerintetek csak velem vikselkedik igy vagy az exevel is ilyen volt????

2016. jún. 24. 07:12
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Azert mert te talatad a lakast, meg nem rakhatod ki csak ugy, ugyanannyira berlo mint te. Zarcsere hasonlok, talan tied a lakas?!? Ha el akarod hagyni, hagyd el, de nem rakhatod ki csak ugy, mivel o is berlo, de ha te lelepsz, akkor is fizetned kell a felet szoval ne pattogj ennyire, mert ez kozos berlemeny midnen vonzataval egyutt
2016. jún. 24. 07:18
 16/23 A kérdező kommentje:

Kettonk kozul nem en pattogok.

O fenyeget minden balhe es neki nem tets h o dolog utan h masnap elkoltozik az anyjahoz.

Neki jar folyton a pofaja.

Pl. Tegnap reggel meg hulye volt...pofazott meg mondta h elmegy mert EN felidegesitem es ez neki sok blablabla (jajj szegeny)

Aztan beszelgettunk lehiggadt es elmentunk delelott vasarolni. Amikor hahajottunk szexeltunk ehy baromi jot (de hetek ota a legjobbat) majd miutan este hazajott a melobol megint gyoker volt mert eldobalta a cuccaimat a nadragomat a szek melle a doldrefoldre. A telefontoltomet le..szta a szonyeg kozepere...

En ezt a hangulatingadozast nem Ertem.

Vki magyarazza el

2016. jún. 24. 07:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát úgy látom azért veled is vannak gondok.
2016. jún. 24. 07:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Pl???
2016. jún. 24. 07:38
 19/23 Költőnő? ***** válasza:
Nem fogja földhöz vágni sehogy. Annyira nem érdekled. Egyszerűen csak b****d ki és kész.
2016. jún. 24. 08:20
 20/23 Költőnő? ***** válasza:
De előtte beszélj a főbérlővel, h megtehető e h kirakod és zárcsere. Nekem anno főbérlő minden további nélkül belement.
2016. jún. 24. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!