Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki humorosságát megunni? Van határa a viccnek? Vagy " kötelezően" nyeljünk le mindent? Mert csak vicc!
Hát a viccnek is van határa.
Nálam a genyózás és a himsoviniszta viccek. Ha valaki szemétkedik és hozzáteszi, hogy "csak vicceltem" vagy elmond valami beteges nőgyűlölő viccet és utána hozzáteszi, hogy "akinek nem inge ne vegye magára" meg "ez csak egy vicc" nahát azt nem tolerálom.
Úgyhogy igen, van ilyen.
Megoldás? Pass én nem nyeltem le a békát, de abból meg viták voltak.. Ki is dobtam mindkettőt (bár beletellett pár évbe). Megvártam azt a férfit, aki nem ilyen.
Ebben mi a humoros? Először azt hittem hogy olyanra gondolsz, amit pl én csinálok, de ez inkább idegesítő lehet.
Szexben meg egyébként is én vagyok a király.
A femináci viccek sem jobbak. A viccek többsége ugyanolyan, mint a soviniszta "poénok" csak fordított szerepekkel.
Ez nem vicc. A baratod merhetetlenul ontelt: pontosabban a keves onbizalmu emberek szoktak igy fenyezni magukat.
De ertekeld, h ti legalabb szexeltek. A baratom nem mond ilyeneket, de szexelni nem akar soha.
Megertelek, mert en se birom az ilyen dumaju embereket.
N
Mégis együtt vagy vele... Miért is? Ja, inkább egy nagypofája, szép macho, mint egy szerényebb "ronda" figura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!