Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki humorosságát megunni? Van határa a viccnek? Vagy " kötelezően" nyeljünk le mindent? Mert csak vicc!
a viccnek nem az a lényege, hogy vicces legyen? mert én ebben semmi ilyet nem látok
ez inkább önfényezésnek tűnik és egy idő után biztos elég idegesítő lehet
talán csak elismerést akar
Hát, én ezeket a mondatot nem tartom viccnek, hanem inkább valamiféle önigazolásnak tűnik, meg egy kis önteltségnek.
Egyébként a viccnek is van határa, és van, amivel nem szabad viccelni. Gyerekkoromban volt olyan osztálytársam, aki folyton az én káromra viccelődött, még közösségi oldalon is letiltottam felnőttként, mert anno nagyon kellemetlen éveim voltak miatta, és megkönnyebbültem, amikor kirúgták az iskolából.
Ez mért lenne vicc?
Van hasonló viselkedésű kollégám 2 is. Egyik csak simán egy öntelt farok, mert azt hiszi magáról ő az atyaúristen, csak az jó amit ő csinál. A másik meg azt hiszi a beszólogatásairól hogy viccesek pedig marhára nem az.
Nem viccesnek szanja, siman vagy nagykepu, vagy nagykiralynak akar tunni a szemedben. Ez a visszakerdezese pedig lehet h vmi berogzult hulyeseg korabbrol, ilyen kenyszertevekenyseg, ami lehet h fel se tunik mar neki, h visszakerdez. Nekem is van ilyen napom ritkan, de alvas utan elszall a hulyesegem. Ahhoz hasonlo mikor egy zene benne marad a fuledben es dudolnad egesz nap kb.
Kerdezz ra h teged nem zavar ez h mindig visszakerdezel? :) mert engem mar kicsit igen. :)
A tobbi meg kicsit idegesito lehet idovel, de hetente elviselnek egy ilyen szoveget tole, ha szeretem, es nem egy nagykepu idiota egyebkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!