Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim volt hogy azért utasított vissza egy férfi titeket mert dohányoztok?
Figyelt kérdés
Dohányzás,visszautasítás2016. jún. 26. 21:30
11/12 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy el sem kezdek ismerkedni olyan nővel aki dohányzik. Olyan volt, hogy ismerkedés utána kezdett dohányozni, akkor már nem hagytam ott. Elképesztő pénzt költött cigarettára, különösen ahhoz képest, hogy alig volt pénzünk.
12/12 anonim válasza:
Igen volt,akkor rosszul esett.
Később én leszoktam mert a babámmal gyereket akartunk,és azóta sem cigizem.Most már én sem jönnék össze dohányossal,ha mondjuk egyedül lennék.A párom még mindig dohányzik,és már látom mennyire költséges,és büdös stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!