Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon ciki ha egy pasi közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha egy pasi közel 30 évesen béna a sexben?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 11:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
pont vmelyik nap volt erről szó, h férfiak millió szenvednek ettől
2016. jún. 28. 21:28
 12/24 anonim ***** válasza:
4%
Mi akar 5x is csinaltuk a 3.tol mar hosszabb lett
2016. jún. 29. 12:16
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

Oh, igen...igen...ötször. Hát persze.

:)

2016. jún. 29. 14:26
 14/24 Macsitappancs válasza:
Parom tul sokaig birja. Nekem 10 perc eleg, neki 30 minimum kell... Engem kifejezetten zavar. Eleinte jo volt, de mar nem annyira
2016. jún. 30. 07:50
 15/24 anonim válasza:
Ez ultra gáz,főleg ha elöbb elmész mint a partnered.Viszont megoldás lehet az amit előttem írtak(ha több menetes pasi vagy),hogy előtte kivered.Vagy(gondolom nem szó szerint értéd,hogy béna vagy) kézzel,szájjal olyan állapotba juttatod a partnered,hogy az aktus során előbb elmegy mint te.Na és vannak korai magömlést késleltető technikák,gyógyszerek,művelődj a témában.Ebben pedig a google a te jó barátod.
2016. jún. 30. 08:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Eddig még nem segìtett semmi.Több módszert is ki próbáltam.
2016. jún. 30. 09:52
 17/24 anonim válasza:
A pasik lelkisebbek mint a csajok,ha egy kicsit kibillennek már baj is van a cerkával.Ha meg aztán kurdarc után rástresszelnek még rosszabb a helyzet.Ha olyan nagy a gond felkereshetsz egy orvost is,esetleg szekszuál pszichológust.
2016. jún. 30. 10:36
 18/24 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy orvoshoz menjek ez miatt elég kellemetlen lenne erről beszélni.
2016. jún. 30. 11:24
 19/24 anonim válasza:
Nem tudom mit próbáltál eddig,de biztos nem mindent.Orvoshoz menni meg mindenkinek kellemetlen,de a dokinak nem,mert már sok hasonló esete volt.Nyugi,tudják hogy kell lekezelni a helyzeteket és nem lepődnek meg,nem nevetnek ki.
2016. jún. 30. 11:41
 20/24 anonim válasza:

Mondjam azt, h megértelek...?😁Hasonló kategória vagyok, de nyugi, sokkal több pasi küzd ezzel, mint gondolnád. De az előzők többségének igaza van:

Egyrészt, a többmenetes megoldás általában beválik. Nemrég volt hasonló élményem: egy mp-ekben mérhető menet után viszont következett egy több mint 1 órás menet. De ehhez viszont kell egy állandó és megértő partner, alkalmival lebőgés lenne. Valóban vannak késleltetési technikák, csak türelem és gyakorlás kérdése. Az önkielégítéssel pedig csínján, vagy ha mégis, akkor szánj rá legalább egy negyedórát, mert ez az egyik leggyakoribb oka a precoxnak. A másik a stressz - tehát csak nyugis környezetben csináljátok, és szánjatok rá idöt. Ne essetek neki, mint a macska a mosatlannak, és nyugi, ha az első hamar elsült, a második jobb lesz. (Annak pedig, aki emiatt akar válni, üzenem, h talán ő is ludas a dologban.)

2016. júl. 1. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!