Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél velem csúnyán a párom?
Alapvető tisztelet nincs meg benne irántad. Egy-egy idegből, nagyon ritkán szerintem elnézhető, de hogy ilyen gyakran az nem.
2016. jún. 29. 14:29
Ezt ott kell hagyni a 3,14csába.
2016. jún. 29. 14:33
Ez a viselkedés az agresszivitásra utal! Hiába, h babusgat, de ha valami probléma van, akkor nem tud higgadt ésszel gondolkodni és rögtön neked esik, h buta vagy stb. Ez primitívség és elhiszem, h már úgy is gondolod, ahogy ő mondja. Velem a párom 2x emelte meg a hangját ilyen szinten, h "mikor a hülye okoskodik", akkor azt mondtam neki, h ezt itt befejezte és ha rám még 1 ilyen megjegyzést tesz, akkor mehet az útjára! Azóta nem volt több ilyen!
2016. jún. 29. 14:34
Az en parom is ilyen (volt) kezd leszokni szerencsere.
Ettol mèg szeret csak o ilyen.. persze nem szabad elviselno
2016. jún. 29. 14:39
Velem is nagyon csúnyán beszél a párom, és érzem, hogy nem tisztel.
Mondtam már neki, hogy próbálja visszafogni magát.
Sajnos a viselkedése miatt már kiszerettem belőle... Úgy érzem, nekünk nincs közös jövőnk. :(
2016. jún. 29. 14:53
6/10 A kérdező kommentje:
Ez miatt sajnos Én is sokszor érzem úgy! Főleg mikor vitázunk bármi máson és soha nem jön oda, hogy oké babám ne haragudj, és meg sem ölel olyankor pedig tudja, hogy ezzel gyorsan meg is békélnék! Amikor nincs semmi gond oda jön ő de ilyenkor soha! mindig ÉN adom be a derekam...Néha azt érzem nem szerelem csak velem van valamiért és kész
Ez szerintem sem szerelem,főleg ha bocsánatot sem kér... Ahogy írtam, az én párom is sokszor felkapja a vizet, de miután megmondom neki a magamét, rögtön bocsánatot kér és h ne haragudjak... Persze oké, megbocsájtom, de elfelejteni nem szabad!
2016. jún. 29. 15:00
" mindig ÉN adom be a derekam" Nem is értem mit kérdeztél?
2016. jún. 29. 15:23
Kedves 3-as!: Ez szerintem nem fog nála bejönni ez a ("ezt itt befejezted, és ha mégegyszer tesz rám ilyen megjegyzést, akkor mehet az útjára") ez a fenyegetés csak egy ideig, óráig fog nála tartani, és már csak idő kérdése, hogy mikor fog újra megjegyzést tenni, hangját felemelni sőt esetleg még agyon is ver, vagy kést is döf a hátadba, vagy stb. Mindez csak idő kérdése, hogy mikor tör ki újra. Úgyhogy ebben azért ne legyél ennyire biztos, hogy nem lesz több ilyen, mert az egy dolog, hogy az előző eset óta nem volt több ilyen. Úgyhogy erre azért ne vegyél mérget, hogy nem lesz töbn ilyen.
Kérdező!: Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor lesz egy agresszív vadállat.
33/F
2018. nov. 12. 17:33
10/10 anonim válasza:
Kedves kerdezo, nalam is hasonlo a helyzet sajnos:( Sikerult megbeszelnetek vegul? En most nagyon azon vagyok, hogy tovabblepjek. Akarmennyire is szeretem, de ugy erzem nem fog valtozni. Hiaba mondtam neki, hogy rosszul esik ez a fajta viselkedes, de azert sem valtoztatott. :(
jan. 14. 20:34
Kapcsolódó kérdések: