Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferfiak Hogy leckeztesem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak Hogy leckeztesem meg?

Figyelt kérdés

5 éve a párommal vagyok, van 2 gyerek is. Nem érzem az igaznak a kapcsolatunkat, olyan mint ha csak már úgy lennénk, mert van két gyerek, próbáltam sokszor beszélni vele,hogy ne legyen bunkó és változáson, ne csináljon úgy mint az 50evesek (22eves). Nem hat semmi, azt mondja szeret,de én nem érzem. Én nem tudom, hogy szeretem e. Történt egy csík egy másikkal amit el mondtam neki, de szinte csak legyintett egyet és azt mondta, hogy a mi ,,szerelmünk " ennél erősebb és nem akar elvesziteni, mondtam neki, hogy akkor változzon. 2-3 napig úgy mond jó volt, de nem azért mert más kép akart viselkedni, mert meg akart változni, ha nem csak úgy puncsolt. Pl. Elmosogatok helyettem, meg vetette az ágyat , hagyott normálisan enni (anélkül hogy a picit fognom kellett kozben).

Arra avondoltam, hogy vala hogy még Kellene leckeztetnem, hogy rá jöjjön arra, hogy ha nem változtat akkor tényleg itt a vég. . Akinek van ötlete az írjon légyszíves. Köszi :)

2016. jún. 30. 17:19
 1/7 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem ne megleckéztesd, hanem teremts valahogy nyugodt körülményeket, amikor meg tudod vele beszélni, neked miért rossz és nehezen viselhető a viselkedése. Hogy nagyon szeretnéd ha gördülékenyebb lenne az együttélésetek. Beszélj szeretettel és konstruktívan - biztosan meglesz a hatása.
2016. jún. 30. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Leckeztessetek meg egymast azzal, hogy felnottok... edes istenem.
2016. jún. 30. 17:26
 3/7 A kérdező kommentje:

,,hahahhaha" 😅😅😅

Szerinted nem ezzel próbálkoztam először? De. És mire mentem ? Semmire 😕😢

Ha próbálok vele beszélni, akár este mikor a picik már alszanak és nyugi van,akar reggel,akár 2 tisztázás közben. . Ahh nem hát! Mindenben egyet ért velem, csendben van, helyesel és utanna minden ugyan olyan.

2016. jún. 30. 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:

"Ferfiak Hogy leckeztesem meg?"

Addig álljál te féllábon, amíg megmondjuk hogyan szívasd egyikőnket. Hahahaha!

2016. júl. 1. 00:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Hmm.. akkor ezekszerint ti egyetértetek abban is hogy teljesen rendben van az, hogy időnként bántja a gyerekeit is.. oké. Köszi ;)
2016. júl. 1. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Azert mert utolag csepegtetsz ilyen infokat, nem leszel meggyozobb. Ezek szerint szerinted rendben van hogy teged csak az erdekel, hogyan leckeztesd meg ezt a pasit mikozben bantja a gyermekeit? Erdekes prioritasaid vannak "anya" letedre...
2016. júl. 1. 08:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem olyanra gondoltam, hogy ,,na most jól meg szivatom" és akkor szarul érezze magát, ha nem olyasmire amitől ő is rá hőn, hogy ha velünk akár lenni akkor meg kell valtozzon vagy! Éppen az ellenkezőjére, hogy ennyi volt és ne pedalozzunk tovább.
2016. júl. 1. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!