Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom visszautasít folyamatosan. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, a párom 10 évvel idősebb,szeretjük egymást, de valamiért mindig elutasít ha közeledek hozzá..elkezdem simogatni akkor megfogja a kezem és arrébb teszi ez engem nagyon bánt, mert én nagyon szeretem és kívánom.. Ugyérzem 20 évesen nekem szükségem van a szexre azzal akit szeretek és nem másfélhetente 1x amit amugyis már én könyörgök ki...Ha elmegyünk bulizni és utánna letámadom otthon ellök magától..ő vallomása szerint nem csal meg és nem is tervezi csak sok a gond..de hát nem lehet mindig erre fogni. Tanácsok ? Köszii2016. júl. 4. 14:59
1/2 anonim válasza:
A helyében én biztos, hogy nem tolnálak el magamtól. Most 36 évesen is jóval nagyobb az igényem, inkább heti 3x a minimum. Pláne egy jó buli után egy jó kis szex... Azt kihagyni hiba. Ha ez nem változik akkor vagy otthagyod vagy keresel mellette valakit, aki megadja azt amire vágysz. 36F
2/2 anonim válasza:
Egy ideig lehet hazudni saját magunknak, de idővel majd rájövünk, hogy nem fog változni semmi, és azt érezzünk, hogy hiába szeretjük a másikat, de a fiatal éveinket hagyjuk elszaladni, mikor lehetnénk olyannal is aki ugyan azt és olyan mennyiségben akarja egy kapcsolatban mint mi.
Nem tudom mennyi ideje áll fent ez a probléma, de beszéld ezt meg vele, üljetek le, ha viszont nem változik semmi akkor döntsd el mit szeretnél, vele maradni így, vagy választod a nehezebb utat, hogy szakítasz vele, és megpróbálod mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!