Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb ha egy fiú nem foglalkozik "mindig" a barátnőjével, durvábban szólva néha kicsit lesz@rja?
Úgy értem ha nem fut utána, nem keresi, meg néha úgy tesz mintha annyira nem is érdekelné. Mert azt hallottam hogy a csajok egy ideig szeretik az érzést hogy odavannak értük, de utána unalmassá válik vagy ilyesmi..
17f
naná hogy jobb. ha azt akarod hogy rövidesen otthagyjon valaki másért, aki nem "sz@rja le" kicsit.
mondjuk ha a barátom úgy tenne "mintha annyira nem is érdekelném", akkor elkezdene engem is annyira nem is érdekelni és keresnék mást aki érdekel.
Jó, ha egy kapcsolatban mind a két embernek van mozgástere, tehát, ha erre érted a lesz@rást, akkor igen.
De átlagban ez két ember személyiségéből fakad, tehát az ilyen viselkedést felesleges magadra erőltetni, mert csak elrontani tudsz ezzel bármit.
Egyszerűen csak add magad. Ha van elég elfoglaltságod, akkor alapból lesznek ilyen időszakok.
Nekem ez esik a legrosszabbul..sok mindenre lehet következtetni, ha nem foglalkoznak velünk. Elsőkörben az fordul meg az agyunkban, hogy nem hiányzunk, vagy hogy van más, vagy meggondolta magát a srác, stb...harag is simán kialakulhat. Szóval ha csak lehet ezt ne!!!!
És egyébként is, a szerelmet fent kell tartani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!