35-45 közötti hölgyek! Ti hogyan veszitek fiatalabb, 20-as srácok közeledését? Benne lennétek alkalmi kapcsolatban?

válasza:

válasza:Húszas? Ne essünk túlzásokba. Kiröhögném. A harmincat azért töltse már be. Mondjuk alkalmiban senkivel nem lennék benne, szóval mindegy. Más szexuális játékszert kell keresnie.
41/N

válasza:

válasza:

válasza:Semmi hasznom (sem erzelmi sem jövőbeli sem építő haladó)nem lenne belőle.
Nincs értelme.

válasza:

válasza:Csak 20-as fiuk johetnek. De most nem aktualis,van parom.
Alkalmiba azinglikent se megyek bele. Privatot nem kerek

válasza:Kapcsolódó kérdések:
22evesek vagyunk mind a ketten,ő a szüleivel él még. Ezt csak azért teszem hozzá,mert már ismerkedünk egy ideje,és nem hozzájuk visz fel,hanem vagy a haverjához,vagy valahova máshova,ahol csak ketten vagyunk. Nem,nem csak megd*gni akar,bár már mindketten...
Vagy mikor szoktak róla beszélni normális esetben? Ha valaki nem szexkapcsolatot keres. Sokakkal cseteltem és sokan nagyon hamar felhozzák. Miből tudhatom hogy nem csak szexet szeretne a férfi?
Egy ideje szingli. Meg azt írta hogy fantáziált más dolgokat is..
Amikor bejött a covid, elég jelentősen megszakadt a kapcsolatom a külvilággal és az életem teljesen megváltozott. Jobb híján regisztráltam a tinderre, és elkezdtem nőkkel randizni. 1-2-5-10-20...már a számát se tudom, hány lánnyal találkoztam. Lefeküdni csak néhánnyal...
Vidéki nagyvárosban élek, normális életvitellel, jóképűnek mondanak ( társkeresőn visszaírnak általában :D )
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!