Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35-45 közötti hölgyek! Ti...

35-45 közötti hölgyek! Ti hogyan veszitek fiatalabb, 20-as srácok közeledését? Benne lennétek alkalmi kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2023. jan. 16. 12:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Hmm-hmm

[link]

2023. jan. 16. 12:50
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem ragadtam le szellemileg a 20 éves énemnél, hogy szórakoztató legyen számomra egy ilyen kapcsolat. +-5 év fér bele, az az én korosztályom.
2023. jan. 16. 12:51
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Húszas? Ne essünk túlzásokba. Kiröhögném. A harmincat azért töltse már be. Mondjuk alkalmiban senkivel nem lennék benne, szóval mindegy. Más szexuális játékszert kell keresnie.

41/N

2023. jan. 16. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Maximum 7 évvel fiatalabb párt tudok elképzelni magamnak, de szexkapcsolatra senkit, van arra "tárgyam".
2023. jan. 16. 13:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
20-as jöhet, de alkalmi kapcsolat nem èrdekel. 40n
2023. jan. 16. 13:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmi hasznom (sem erzelmi sem jövőbeli sem építő haladó)nem lenne belőle.

Nincs értelme.

2023. jan. 16. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Gyerekeket nem veszek ferfi szamba, szoval sehogy.
2023. jan. 16. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
30 ast veszik jól.
2023. jan. 16. 14:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak 20-as fiuk johetnek. De most nem aktualis,van parom.

Alkalmiba azinglikent se megyek bele. Privatot nem kerek

2023. jan. 16. 16:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem csak szexet és szórakozàst akarok, hanem társat, családot.
2023. jan. 16. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Járnátok egy olyan sráccal,akinek még nem volt komoly kapcsolata?állítása szerint csak alkalmi

22evesek vagyunk mind a ketten,ő a szüleivel él még. Ezt csak azért teszem hozzá,mert már ismerkedünk egy ideje,és nem hozzájuk visz fel,hanem vagy a haverjához,vagy valahova máshova,ahol csak ketten vagyunk. Nem,nem csak megd*gni akar,bár már mindketten...

Ha valaki netes ismerkedés legelején felhozza a szexet az alkalmi kapcsolatot keres. És aki pár nap után, vagy egy hét után az is valószínűleg azt?

Vagy mikor szoktak róla beszélni normális esetben? Ha valaki nem szexkapcsolatot keres. Sokakkal cseteltem és sokan nagyon hamar felhozzák. Miből tudhatom hogy nem csak szexet szeretne a férfi?

Mi lehet az oka annak, hogy kifejezetten a munkamániás nőket vonzom be, akik leginkább csak valami alkalmi kapcsolatot akarnak?

Amikor bejött a covid, elég jelentősen megszakadt a kapcsolatom a külvilággal és az életem teljesen megváltozott. Jobb híján regisztráltam a tinderre, és elkezdtem nőkkel randizni. 1-2-5-10-20...már a számát se tudom, hány lánnyal találkoztam. Lefeküdni csak néhánnyal...

Szeretnék normális értékrenddel rendelkező, BBW kategóriás nővel ismerkedni, de a társkereső oldalakon általában alkalmi szexet kereső , kapcsolatban...

Vidéki nagyvárosban élek, normális életvitellel, jóképűnek mondanak ( társkeresőn visszaírnak általában :D )

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!