Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsolt vagyok,13 éves. Van egy lány úgy hívják nadin és nagyon tetszik! Mit csináljak. Elég csúnya vagyok és rám se bagozik, vagyis bagozik de nem rám! Mit csináljak?
ilyen külsövel nem nagyon leszel menő a csajoknál
olyan vagy mint egy BUSHMAN mint egy jólakot BUSHMAN na és lehtnél COLOSABB is ja és igen GÖMBI is vagy de télleg nem guny de olyan szerintem ha hajad nyírd meg menöre meg fogy le
és ha egy kicsit nösz akor brobálkozz nála tuti biztos tipp
a lányról nincs képed
Így 1.5 évvel később :
Most már vagy 14-15 éves és már tuti megváltoztál.. :) de azért... Én 12-15 évesen elég bénán néztem ki, mert a lányok inkább jókat röhögtek rajtam az utcán(Nem mintha most nem de az mind1:D) minthogy beszélgettek volna velem...
Én is csak most kezdek átalakulni normális emberré xd
De én azért még most is kicsinek tartom magam egy kapcsolathoz, ilyen korban a legtöbb lány még nagyon akaratos, és hisztis, meg tökéletes kemény pasit akarnak maguknak, nem pedig normális szeretetre vágyó rendes fiút, aki viszonozza is a szerelmet, és nem csak b*szni akar -_-"
16/F
Kíváncsi vagyok most hogy nézel ki.. :)
15L
3 lépésből áll
1. Nevetesd meg
2. Dicsérd mosolyát
3. Hivd el valahova
Tuti az ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!