Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elsö randi a vasutálomáson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsö randi a vasutálomáson?

Figyelt kérdés
Volt már olyan veletek hogy neten összeismerkedtetek,és elutaztatok egy másik városban a szerelmetekhez? Ő meg a vasutálomáson várt rátok? Ez milyen érzés volt elsöre? :)
2011. máj. 30. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Izgalmas, de nagyon jó :) Pláne, hogy nem is randi céllal mentem, csak találkozni, de rá alig 24 órára kiderült, hogy tekinthetjük randinak is :)
2011. máj. 30. 19:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Klassz dolog nagyon szerintem is,és ez egy életérzés féle,én úgy érzem..
2011. máj. 30. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Fura, de mi azért elmentünk máshová kólázni.
2011. máj. 30. 20:15
 4/8 Problem? ***** válasza:
Én is átéltem ezt esküszöm a két órás vonat út (Pest-Miskolc) kb. egy örökké valóságnak tűnt de nagyon megérte :D
2011. máj. 30. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:

ma 20:47

:)

2011. máj. 30. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem a helyszín fog számítani, amikor először meglátod a szerelmedet fizikai valóságában ^^
2011. máj. 31. 10:57
 7/8 A kérdező kommentje:

ma 10:57

igen mivel álmaimban is látom őt!

2011. máj. 31. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos és romantikus az ilyen,amikor leszálsz,a torkodban dobog a szived,nagyon izgi..:)
2014. jan. 6. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!