Hol van rá nagyobb esély rá hogy párt találok magamnak?
1:szórakozóhelyen
2:munkahelyen
3:utcán(nem prostira meg egyéb dolgokra gondolni)

válasza:

válasza:A munkahelyen bár ez erősen munkahelyfüggő. Én például fiú vagyok és egy 5 fős kis cégnél dolgozom ahol csak pasik vannak rajtam kívül, szóval ez nálam kilőve... :)
Ezután a szórakozóhely, a legkevesebb esély az utcán.

válasza:Hát én az utcán történő ismerkedésre nem látok nagy esélyt, bár el tudom képzelni azt a szituációt.
Szórakozóhelyen a legnagyobb az esély az ismerkedésre, hisz részben erre is vannak a szórakozóhelyek. Bár én komoly kapcsolatra a legnagyobb esélyt munkahelyen látom.
Kapcsolódó kérdések:
sajnos gimiben nem voltak rendes barátaim pasim meg egyáltalán nem volt, mert nálunk csak azoknak a lányoknak volt kapcsolatuk akik vagy nagyon gazdagok voltak vagy nagyon Barbie baba szépségűek. Mivel én egyik sem voltam ezért párom sem volt.Barátaim voltak...de...nem...
A baba apukája elhagyott minket, egyedül várom.
A Fideszel? Esetleg az MSZPvel vagy az MSZP és az MDF-fel is? Vagy inkább egy kisebbségi Fidesz vagy MSZP kormány felállását támogatná?
Bármely oldal részéről.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!