Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten egy nőnek mit lehetne írni üzenetbe hogy vissza is írjon?
9es jó.
Amit Te írtál, nem. hogy miért: ne "koldulj" a beszélgetésért.
Valahogy emberi nyelven, lazábban fogalmazd meg amit szeretnél. (kevesebb feltételes mód, kevesebb "nyalás")
7es is jó, most olvastam. :)
De inkább Te próbáld meg átírni. (a bocsánatkérés sem kell bele)
kedves kérdező! nem kell így kirohanni
amúgy ezt Neked kell megoldani, de a nőszemélytől is függ, mennyire normális
nem tudom én mindig válaszoltam, még akkor is ha egyből leírta mit szeretne N
írd meg miért írsz neki. Mi az ami miatt úgy gondolod, hogy jó lenne egyet dumálni. Milyen fantáziád van róla.
Amennyiben ezeknek a központjában mind erőteljesen a szexuális kontaktus mielőbbi létesítése áll próbáld meg ezt felvezetni neki, nagyon - nagyon!!! - burkoltan és viccesen. Mármint azt hogy egy szép és vonzó lánynak tartod a képek alapján.
Ha van valami közös hobbi amit remélsz tőle, vagy úgy érzed vevő vagy a stílusára..stb akkor egyszerűbb a dolgod. Írj neki ezekről. Ha valóban olyan, amilyennek gondolod - ezekre rá fog harapni és jó katalizátora lesz a beszélgetések alatt.
Én csak annyit írtam, hogy:
Szia!
Szimpatikus vagy a profilod alapján szívesen megismernélek!
Ha van kedved valamelyik nap elmehetnénk....
Üdv xy
A kipontozott részre teázni, sétálni, konkrét helyszín, mozi, stb
Akiknek szimpatikus volt a profilképem azok visszaírtak, hogy igen és akkor megbeszéltük a részleteket, szerintem nem kell túlbonyolítani, akinek nem tetszik a képed az lehet nem ír vissza vagy elutasít ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!