Fiúk, egy presszóban, ha megtetszik egy lány, akkor hogyan kezdeményeztek? Meghívjátok valamire?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 20:51
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Először is oda megyek köszönök,és megkérdezem,hogy zavarok.Leülhetek stb....
Ha az sikerült akkor jah,meghívom.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Szia. Zvarnék, ha kicsit nyomulok?
Csá. Szeretnelek megismerni. Kapok rá egy esélyt?
Helló. Adj 10percet és ha nem jövök be, akkor fizetem amit épp most fogyasztasz.
Ha kiprobalod ezeket ekkor kérek visszajelzést :-D
3/3 anonim válasza:
Szerintem gáz az első alkalommal meghívni. Egyszerűbb ha őszinte vagy . Megmondod neki hogy tetszik és megkérdezed hogy megismerhetnéd e. Ha azy kérdezed hogy zavarok e vagy ilyesmi udvariasságból mondja azt hogy nem zavarod. Viszont ha látja hogy őszinte vagy ő is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Fiúk! Randi után ti kezdeményeztek vagy megvárjátok amíg a lány jelentkezik?
taliztunk múlt héten szerdán és még aznap bent voltunk mind2en msnen de nem írt és nem is hívott ez rosszat jelent vagy rám várt és nekem kellett volna írni? ő 20/F én 18/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!