Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért bánt így velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt így velem?

Figyelt kérdés
Néhányszor randiztunk, csak csók volt. Ha találkoztunk, max. 1 óra, vagy annyi se. Folyton eltűnt napokra, ha felbukkant, nem érdekeltem, de mindig írta, nagyon örül nekem, gondol rám, bejövök, stb... Nagyon sok randit lemondott az utolsó pillanatban, volt amit le se mondott, nem szólt. Volt mikor le b.azd-megolt, kinyomta a telefont. Majd az utolsó randit amit megbeszéltünk, lemondta, hogy időt kér. Sokat készültem rá, vártam őt. Csúnyán kiosztottam, töröltem őt. Majd írta, hogy ő azt nem érdemelte meg, bunkó voltam vele. Hozzá tenném, sose kérdezte meg milyen volt a napom, vagy mit csináltam azon a héten, amikor nem találkoztunk... Folyton csak a haverok és a buli... Ő 36 lesz.
2014. máj. 8. 08:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert egy tajparaszt, aki minden csak nem férfi.
2014. máj. 8. 08:50
 2/10 Andi80018 ***** válasza:
90%

Ott van a válasz a végén: haverok-buli. Annak a pasinak akinek 36 évesen csak erre van igénye, akkor hiába tetszel neki esetleg, soha nem fog normális kapcsolatot kialakítani veled. Egyszerűen nem érdekli a komoly kapcsolat, gondolom egyedülálló is volt, gyereket sem akar. Ja, és ennyi idősen felejtő a változás. Veszett fejsze nyele! :-)

Keress mást, az a véleményem.

2014. máj. 8. 09:08
 3/10 anonim ***** válasza:

jezus..haverok buli ennyi idősen...

Amíg ezt nem lttam, azt hittem családja van, csak titkolja.

2014. máj. 8. 09:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress valaki jobbat.Neki nem te vagy a fontos,hanem a haverok meg a buli..
2014. máj. 8. 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem keres, akkor minek tapadsz rá, mint egy matrica? Észre kell venned, hogy nem érdekled. Eleve le b+ol, benned kellene lenni annyi büszkeségnek, hogy nem keresed többet. De hát a nők már csak ilyenek, a nem működő projektekért vannak oda, meg a híres női megérzések :D 37F
2014. máj. 8. 09:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tapadtam rá, hagytam őt, had éljen. Akkor írtam, neki amikor ő válaszolt. Mikor kinyomta a telefont, akkor is ő hívott fel, és kattant be... És ha nem esett volna le, nem akarok tőle semmit, főleg mivel kiosztottam és töröltem mindenhonnan. Az már nekem is leesett, hogy egy éretlen par.aszt... de én a kutyámmal is különbül bánok...
2014. máj. 8. 09:35
 7/10 Andi80018 ***** válasza:

Hát akkor meg miről beszélgetünk? :-)

Ha nem akarsz tőle semmit, meg mindenhonnan törölted, akkor most nem értem, mit is szeretnél a válaszolóktól. Te is látod, hogy mi a bibi az emberrel, ennyi.

2014. máj. 8. 09:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy kíváncsi voltam mások véleményére, köszönöm a kommenteket...
2014. máj. 8. 09:43
 9/10 Költőnő? ***** válasza:

De hát megválaszoltad a saját kérdésed :)

Azért bánt így veled, mert egy talajgyalu bunkó paraszt.

De hát csak foglalkoztat még, ha kiírtad ezt a kérdést.

2014. máj. 8. 09:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk én arra se reagálnékl, ha ő keres.
2014. máj. 8. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!