Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van annyi egyszerű lány?
Pont olyan sok van belőlük, mint saját magát túl okosnak képzelő emberből.
És mivel okosnak érzi magát, nem akar magánál butábbnak hitt emberrel lenni.
Csakhogy általában azok, akik annyira oda vannak maguktól, azok a legbutábbak.(valószínűleg te is)
Így nem ez alapján kéne válogatni, hanem érzések alapján...
Amire kereslet van, arra lesz kínálat....sajnos.
Ha a férfiak kicsit máshogy helyeznék el a mércét, talán nem lenne ennyire kétségbeejtő a helyzet.
Most az az elvárás a nagy többség részéről ,hogy legyen feszes popó meg szexi test, meg legyen szexistennő...
Töltse az életét a konditeremben mert ha nem 49 kg 175 cmhez akkor "kövér"
Félre ne értsétek, fontos hogy valaki sportoljon és foglalkozzon magával, de mostanában már csak a külsőségek számítanak. Ha valaki azzal van napi 12 órában elfoglalva ,hogy "jól" nézzen ki az valószínűleg nem fog túl sokat művelődni xD
Akárhogy olvasom ezt a fórumot még egyszer sem láttam olyat hogy egy férfi azt írta volna hogy nála elvárás hogy el lehessen a hölggyel egy jó könyvről beszélgetni, vagy színházba szeressen járni.
Van egy ilyen réteg is ,de őket meg észre sem veszik általában a "cicababa" lányoktól.
Érdekes kérdés és a válaszok is... :-)
Szóval a világ affelé halad, hogy az emberek elkényelmesednek, arra vannak domesztizálva, hogy könnyen, sok erőfeszítés nélkül legyenek boldogok... :-)
Nézz körül, általában a seg*gfejeknek van sok pénzük, a legjobb nőik, stb... :-)
Nincs ebben semmi furcsa! :-)
Erre van kereslet. Én szerintem értelmesebb vagyok, mint az átlag (bár a fenti válaszoló szerint ezen kijelentésem miatt leszek pont, hogy sokkal retardáltabb másoknál, így ez egy ördögi kör, de én megelőlegezem magamnak a kiemelkedőbb intelligencia meglétének feltételezését) és általában a fiúkat nem érdeklem.
Mármint haverként mindig szívesen elvannak velem, nem is vagyok különösebben csúnya, jókat beszélgetünk, még akár szexuálisan is vonzódnának hozzám, elvagyunk, de nem kellek nekik.
Egyébként egy barátom azt mondta, szerinte azok szeretik a buta lányokat, akiknek egy értelmesebb lány lenyűgözése nehézkesen menne, vagy sehogy, és lusták ahhoz, hogy a minimálisnál több energiát fordítsanak a dologba. Ez nem tudom mennyire igaz.
Mindenesetre nekem is van barátom, aki szereti, hogy okos vagyok (ő is nagyon okos) szóval ha keresel, akkor találsz valakit, aki megfelel neked. :)
ma 15:00 : Te is abba a butácska rétegbe tartozol ám, hiszen ugyanazokat a felszínes, kezdetleges és átgondolatlan sztereotípiákat lököd, amit a buta köztudat.
- akkor jó a nő, ha csontvékony, és konditerembe is ezért járnak. Formák? Majd a csont adja, mi?
- "napi 12 órát" kell foglalkozni a külsővel, de legalábbis olyan sokat, hogy ne jusson idő a személyiségfejlesztésre (lehet egyáltalán annyit?)
- aki értelmes, az máris humán érdeklődésű. Valahogy ilyenkor sosem a tudományok kerülnek elő, hanem a színház.
S természetesen nem csak a lányok egyszerűek, hanem úgy az emberek általában. Ez egész addig így lesz, amíg sík lesz bizonyos dolgokhoz nem érteni, pl. matematika. És még lehetne regényeket írni a célzott butítási elméletekről, de majd megteszi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!