Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfogadni, hogy átlagos pasiként nem választhatok a csinosabb lányok közül?
Es te elvarnad egy csinos lanytol, hogy veled legyen, amikor fel sem tudod izgatni a kulsoddel?
Egyebkent felszines vagy es sekelyes.
Nekem volt egy jó testű, de elég riasztó arcú ismerősöm.
Viszont jó volt a fellépése, okos volt, figyelmes és jó beszélőkéje volt.
Baromi jó nőket szerzett meg magának.
Először is, ezt sürgősen felejtsd el!
A lányok sokkal kevésbé mennek a külsőre, mint a férfiak. Igen, nekik is egy adonisz tetszik meg előbb, de náluk inkább a belső tulajdonságok döntenek. Az előző barátnőmért ketten "küzdöttünk", én egy teljesen átlagos külsővel rendelkező srác vagyok, semmi különleges nincs rajtam. A másik srác pedig egy igazi adonisz, de túlzások nélkül! Mindenki oda van érte, hogy milyen jól néz ki stb...
Viszont ami miatt engem választott, az a dominanciám, határozottságom, céltudatosságom, eltökéltségem, kitartóságom és mert izgalmas vagyok. Megtanultam fenntartani a beszélgetések során azt az érdeklődést, ami az elején van két ember között. Ezeket egyébként ő mondta, szóval nem csak az én elképzelésem ez!
Azóta több lánnyal randizgattam és beszélgettem, eddig mindegyik azt mondta, hogy elképesztő vagyok ezek miatt a tulajdonságaim miatt. Szóval a férfias férfiakat részesítik előnyben a lányok/nők, nem a selyemfiús adoniszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!