Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudom elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfogadni, hogy átlagos pasiként nem választhatok a csinosabb lányok közül?

Figyelt kérdés
Látom hogy az emberek nagy része elégedett tud lenni egy "saját szintjén" lévő párral, de én nem tudok beletörődni, hogy olyan barátnőm legyen, akit nem tartok csinosnak.
2014. máj. 9. 23:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sportos vagyok és jól öltözöm, csak az arcom nem szép. Azzal nem tudok mit csinálni.
2014. máj. 9. 23:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor így jártál.
2014. máj. 10. 00:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Es te elvarnad egy csinos lanytol, hogy veled legyen, amikor fel sem tudod izgatni a kulsoddel?

Egyebkent felszines vagy es sekelyes.

2014. máj. 10. 00:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem várnám el, azt szeretném, ha lenne egy olyan, akinek én is tetszem.
2014. máj. 10. 01:04
 15/19 Noydra ***** válasza:
Miért mi olyan szörnyű az arcodon?
2014. máj. 10. 02:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Átlag Árpinak Átlag Ági jár, ebbe bele kell törődni.
2014. máj. 10. 11:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy jó testű, de elég riasztó arcú ismerősöm.

Viszont jó volt a fellépése, okos volt, figyelmes és jó beszélőkéje volt.

Baromi jó nőket szerzett meg magának.

2014. máj. 10. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Először is, ezt sürgősen felejtsd el!

A lányok sokkal kevésbé mennek a külsőre, mint a férfiak. Igen, nekik is egy adonisz tetszik meg előbb, de náluk inkább a belső tulajdonságok döntenek. Az előző barátnőmért ketten "küzdöttünk", én egy teljesen átlagos külsővel rendelkező srác vagyok, semmi különleges nincs rajtam. A másik srác pedig egy igazi adonisz, de túlzások nélkül! Mindenki oda van érte, hogy milyen jól néz ki stb...

Viszont ami miatt engem választott, az a dominanciám, határozottságom, céltudatosságom, eltökéltségem, kitartóságom és mert izgalmas vagyok. Megtanultam fenntartani a beszélgetések során azt az érdeklődést, ami az elején van két ember között. Ezeket egyébként ő mondta, szóval nem csak az én elképzelésem ez!

Azóta több lánnyal randizgattam és beszélgettem, eddig mindegyik azt mondta, hogy elképesztő vagyok ezek miatt a tulajdonságaim miatt. Szóval a férfias férfiakat részesítik előnyben a lányok/nők, nem a selyemfiús adoniszokat!

2014. máj. 11. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy külső szempontjából a volt barátnőm tőlem igen távol állt!
2014. máj. 11. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!