Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alanyi elvárás, hogy a férfi külön garzonban lakjon, amíg a nő lakhat akár még az exeinél is?
Én például soha nem laknék albérletben, akkor inkább milliószor szüleimnél.
Hamarosan megkapom a banktól a pénzemet és megveszem a saját lakásomat. Igaz addig nem is ismerkedek, mert akkor szeretném megtalálni a páromat, amikor már megvan a külön egzisztenciám teljes mértékben.
Ezt a 2 évet pedig már fél lábon is kibírja az ember egyedül is. Főleg, hogy így nem kell majd hitelt felvennem, hogy megvegyem az első ingatlanomat, hanem saját pénzből tudom kifizetni. Ez sem egy utolsó szempont számomra.
Egyébként megértem azokat a nőket, akik külön élő társat keresnek 25 év felett.
Általában szerintem a külön lakás azoknak a nőknek elvárás, akik maguk is rendelkeznek saját lakással. Tőlük pedig tök jogos, miért adnák a saját szintjük alá?
Másrészt pedig sokszor nem azzal van a baj, hogy valaki a szülőkkel él, hanem azzal van a baj, hogy szülők nélkül életképtelen, és ezt nem anyagilag értem. Az exem külön albérletben lakik, az anyja mos rá, és ő jár át takarítani... Akkor már ezerszer vonzóbb a jelenlegi párom helyzete, aki a szüleivel lakik ugyan egy házban, de teljesen életképes egyedül is, nem anyuci pici fiacskája.
Nem tudom, hol van rendben az, hogy a nő az exénél lakik, és úgy keres pasit... lehet, hogy van olyan pasas, aki már annyira akar dugni, hogy neki már mindegy, de azért ez nem az általános. Magára vmit adó férfi az ilyet úgy kerüli, mint a pestist.
Ezen felül:
- vannak azok a felszínes libák, akiknek az a fontos, hogy a pasas eltartsa őket meg ő vigye el őt a szülőktől... hát asszem ezt azért le lehet szűrni, hogy ki ilyen típus. J
Bocs, elment a válasz véletlenül...
szóval utolsóhoz hozzátéve: akkor ne csodálkozzon a pasas, hogy ilyenek az elvárásai a leányzónak, ha neki meg az a legfőbb elvárás, hogy legyen feszes teste meg lehessen vele villogni a dizsiben.
És akkor ott van a 3. csoport: az önálló albérlettel, lakással rendelkező nők. Mindenkitől jogos, ha olyat vár el a másiktól, amit ő maga is képes nyújtani. Nem mindenki várja el ugyanazt (nálunk pl az én ingatlanomba fog beköltözni a vőlegényem), de egyáltalán semmi baj nincs vele, h egy önálló lakásban élő, jól kereső nő nem anyucipicifiát keresi, akinek anya még mindig kikészíti a reggeli kakaót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!