Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan randihelyeket, ahol könnyebben lehet testi érintésekkel közeledni a kiszemelt felé, mint a süket dumával?
Olyan beülős pubba/bárba/kocsmába vidd, ahol vannak padok/fotelek, amiknél közvetlenül egymás mellé kell leülni. Ha külön székre ültök akkor neki könnyű elhúzódnia, nehéz fizikai intimitást kialakítani. De ha egy padon/kanapén vagytok, akkor adja magát a dolog.
Finoman, lassan közeled.
Az sem árt, ha egy pár órás randi alatt megisztok fejenként egy-két pohár bort.
Én is átéltem hasonlót, bár én dumálni is megtanultam valamennyire, de akkor sem vagyok olyan, akinek állandóan jár a pofája, úgyhogy nagyban hagyatkozom a szavak nélküli vonzalomkeltésre is
Nagyon egyszerü a valasz! A tanc!
Nezz a környekeden tanctanfolyamot. Ott altalaban több a lany, örülnek a fiuknak es olyat tanulsz, amit garantalom neked, hogy a kesöbbiekben es mas elethelyzetben is hasznodra valhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!