Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos, férfiak, ez mit jelent? Mire értsem?
szóval a srác külföldön van, facebookon ismerősök voltunk, lajkolasok, és most beszletunk fel jjeleket, flortoltunk es találkozást emlitettünk. De most azt mondja, hogy ő nem nagyon beszel az othoni lanyokkal, mert aki kicsit jó, az mar volt egy baratjaval, és meg mielott kulonlgesnek ereznem magam, tudjaa, hog en is voltam egy baratjaval, de ezt ne vegyem ossz neven, csak nehezebben adom al magam.
Valoban voltam egy baratjaval, aki par randi utan kijelnttette h ez csak ennyi, szóval megszivtam..s itt a helyes fiu, de ő most akkor a barat altal beskatulyazott es csak kalandot akar, vagy meg is ismerne, csak bizonyitsak, hogy nem vagyok olyan lany?
"nemkell bonyolitani, akit leszarnak az mindig teperni kezd"
Tippelhetek: ugye nô vagy?
Arra, amit írtál: egy nagy fészkes manó. Akit lesz@rnak, az jó eséllyel cserébe le fogja sz@rni a másikat. Max az fog teperni, akinek a büszkeségét sérti, hogy ôt lesz@rják, és presztízs kérdést csinál abból, hogy meg tudja szerezni az adott lányt - de ha megszerezte, akkor értelemszerûen ennyi volt a dolog.
Amennyiben lefektetted magad a barátjával, akkor meg ne csodálkozz itt nekünk, hogy ő is dob téged. Senki se akar lyuksógor lenni olyan emberekkel, akiket ismer.
Neked hogy esne, hogy van egy ígéretes pasi, aki már végigdugta a barátnőidet, és most olyan szöveggel akar nálad bevágódni, hogy azokat csak alkalmilag kihasználta, és veled másképp lesz (ami valójában csak bepalizás)?
Szóval érted. Miért bízna meg benned, amikor következő nap meg már mással höntörögsz, amíg ő külföldön robotol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!