Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom, hogy kölcsönös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy kölcsönös az érdeklődés egymás iránt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egyetemre jött februárban egy új srác, akivel nagyon jó barátságba kerültem. Nekem már az első pillanattól kezdve tetszett és alig vártam, hogy közelebbről megismerjem. Viszont a hónapok alatt teljesen beleestem. A gond csak annyi, hogy nem tudom, ő vajon mit szeretne. A baráti köröm a suliban is észrevett valamit rajtam, mert folyton vele "piszkáltak", pedig nekik nem mondtam semmit. Látták, hogy sokszor együtt jöttünk ki a teremből, vagy épp a folyóson beszélgettünk. Reggelente a srác pedig mindig mosolyogva köszönt nekem. :) Vagy épp óra végén összenéztünk és mosolyogtunk. Az utóbbi időben telefonon is órákat beszéltünk és egyikünknek sem tűnt fel, hogy eltelt 3 óra... Legutóbbi programra többen mentünk volna, de végül senki nem ért rá és csak ketten voltunk, amin mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jól érzem magam mellette, rengeteget tudunk beszélgetni és nevetni, sok a közös érdeklődés és hihetetlenül vonz, de bátortalannak érzem, és nem tudom, hogy én hogyan tegyek felé lépéseket, hogy lássa nekem ő több mint egy szimpla barát. Amikor szemben ültünk egymással olyan érzésem volt, mintha mosolyogna a szeme. :) Viszont sokszor azt hiszem, csak beképzelem az egészet. Habár akiket beavattam, azok szerint valami alakulóban van. Mégse tudom, hogy most mi a helyzet. Mivel nyári szünet van, mindketten otthon vagyunk, ő viszont elég messze lakik tőlem… Szóval most még rosszabb, hogy nem láthatom olyan sűrűn. :D Remélem, tudtok segíteni. Nagyon hálás lennék érte! :) 21/L

2016. jún. 30. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A leirtak alapjàn, kolcsonos a vonzalom. Szerintem tartsd vele a kapcsolatot, hozzatok ossze legalàbb egy talàlkozot, amikor elmondhatod neki, hogy érzel. Nem neten, vagy telefonon tenném, az személytelen. Lehet csak egy kis loket kell neki, hogy legyen valami ebbol a dologbol. Hajrà! :)
2016. jún. 30. 17:41
 2/3 Gbikaaa válasza:
Szerintem is tudatnod kéne vele a dolgot,mert akkor legalább megtudnád hogy hogyan álltok.A bizonytalanság a legrosszabb...És ha mindketten ráértek,nem értem mért nem találkoztok?
2016. jún. 30. 18:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, mindenképp személyesen szeretném majd a tudtára adni. :)
2016. júl. 1. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!