Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek egy ilyen kiírásról? Én nem írom le egyelőre az enyém, hogy ne befolyásoljon senkit.

Figyelt kérdés

Szóval barátnőmmel 1 hete vagyunk együtt, ő 28 éves, én 25. Tegnap mikor hazajöttem, megnéztem a facebookját, de csak ami nyilvános, mivel nekem nincs fb-m, ezt ő is tudja. Aztán egy kép volt kitéve, hogy:

Neked jár, hogy virágot tegyenek az ajtódba és behozzák a kávéd reggel

Neked jár, hogy üzenetet hagyjanak a műszerfalon és hogy fagyit hozzanak neked

Neked jár, hogy őszinték legyenek veled és hogy minden órában megcsókoljanak

Neked jár, hogy emlékeztessenek, hogy milyen gyönyörű vagy

2016. jún. 30. 21:08
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

# 19

Nem kell mesélni semmit, manapság minden csávó ezzel próbál bevágódni. Kiadni magát lelkitársnak, közben meg a kis puncusról álmodozni, ami persze picit sem átlátszó... Egy picit sem a gyávaságot, a fatökűséget tükrözi...

Ezért egy minőségi hölgy ilyesmire nem vevő, ezért vannak a hozzád hasonlók már az első perctől a barátzónában, mert nem merik vállalni, hogyha valaki tetszik, inkább sunyi módon először a barátja akar lenni...

Ugye ugye... mennyi ismerős dolgot írok én rólad. :)

2016. jún. 30. 21:50
 22/38 anonim ***** válasza:
62%
1 hét még nem volt elég, hogy megismerjen. De jössz te még ide sírva (szerintem 1-2 héten belül), hogy miért is dobott a nő. Ilyen stílussal nem maradsz sokáig egy kapcsolatban. Vegyél vissza, úgy minden téren.
2016. jún. 30. 21:51
 23/38 anonim ***** válasza:
27%
Semmit nem tudsz rólam, mert egy nárcisztikus fhasz vagy. :] Én a nőkkel nem barátkozom. Én farkalom őket, kapcsolatban. Na menj aludni, sok vagy mára!
2016. jún. 30. 21:53
 24/38 A kérdező kommentje:
Bizonyára azért vagy állandóan a fórumon. De kamuzgass csak.
2016. jún. 30. 21:54
 25/38 anonim ***** válasza:
Gyökér vagy! :D
2016. jún. 30. 21:55
 26/38 A kérdező kommentje:

na nyomás vissza a barátzónádba, te ál-nice guy.

Majd kicsit gondold át azokat a dolgokat, amiket írtam, lehet még tököt növesztesz, és nem csak álmodozni fogsz a szavaiddal élve "farkalásról", és sírni, hogy másoknak van barátnője.

2016. jún. 30. 21:57
 27/38 anonim ***** válasza:
Haydi-t illetően vicces mód igaz minden szavad, kérdező, csak sokkal gázabb mint hiszed. :D
2016. jún. 30. 22:03
 28/38 anonim ***** válasza:

Írásod, stílusod téged minősít. :)

Remélem a párkapcsolataidban másképpen viselkedsz, ha nem, akkor ne csodálkozz, hogy egyedül fogsz maradni az elviselhetetlen és arrogáns tiszteletlen viselkedésed miatt.

Lehet most nagy a szád 25 évesen, de ha 35 évesen is ezen a szinten leszel, akkor az már elég gáz lesz, igaz már most is az.

2016. jún. 30. 22:04
 29/38 A kérdező kommentje:

Nem vagyok arrogáns, és tiszeletlen.

a képletem az életben: kapott stílus*2 vel. Ha pozitív, ha negatív.

Raádásul a szakítás megtörtént, én szakítottam vele 1 hete, mivel úgy éreztem, hogy nem tesz bele semmit kettőnk kapcsolatába, hanem elvárja, hogy mindent én csináljak, és ez nyilván nem az 1 hét alatt derült ki, hanem a 1.5 hónap randizgatás alatt...Csak ez alatt a röpke egy hét alatt történtek események, amik más megvilágításba tették az előzményeket.

Kíváncsi voltam, hogy másokból ez a kiírás mit vált ki, mert szerintem:

1) gyerekes: mivel milyen pozitív dolgot ad, hogy egy ilyen dolgot kiraksz? Kinek akarsz ezzel üzenni, ki a célközönség? Milyen reakciót vált ki másokból? Milyen reakciót vált ki belőeld, miután kitetted?

Nem tudom jól megindokolni, és sajnos manapság divat, hogy mindenki mindenféle értelemmel és tartalommal nem bíró szarságokat tesz ki az internetre. Pl ha egy olyan világban élnénk, ahol mindenki elkezd bömbölni felnőttkorában, ha a legkisebb dolgot nem kapja meg, akkor egy idő után az, hogy valaki sírva fakad, mert a boltban épp nincs pilótakeksz nem lenne gyerekes ugyebár, ez lenne az új norma, mert ezt csinálja majdnem minden "FELNŐTT"(!) ember... Én meg mivel nem vagyok benne ebben a közösségi média világban ÖNSZÁNTAMBÓL, így máshogy látom a dolgot. Lehet nem én látom jól, benne van bőven, tévedtem már és fogok is.

2) számomra kicsit olyan nagyképű is... mert mi az, hogy valaki mindent megérdemel? Egy kapcsolatban a dolgokért nem kéne tenni (fél éve ismerjük egymást, 1.5 hónapot randiztunk előtte, 1 hét hivatalos járás)? Amit amúgy szívesen meg is tettem még akkor, amíg nem nyílt ki a szemem, hogy miylen is valójában.

2016. jún. 30. 22:22
 30/38 A kérdező kommentje:

és ezt a kiírást meg már azután láttam, hogy szakítottam vele, aztán érdekelt, hogy ti mit gondoltok róla, mert az én véleményem nyilván befolyásolták későbbi információk. De azért 1-2 ilyen dolog sok mindenre rávilágít, bárcsak megnéztem volna hamarabb.

Ja, de tudom amúgy, egy "ex" fb profilját nagyon nagy vétek megnézni, pláne, hogyha még nyilvánossá is tette, nem állította be az adatvédelmi beállítást...;) Meg hát itt ugye még senki nem csinált hasonlót, hogy megnézte volna az ex profilját, akármilyen okból, akkor is, ha nem hiányzik... mert gondolkozol, hogy milyen ember is lehetett és próbálod összetenni az infókat.

2016. jún. 30. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!