Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismertem valakit. Első randira vigyek virágot? Milyet?
Mikor találkoztam egy számomra szimpatikus hölggyel, akkor egy kis rózsával mentem.
Úgy nem tudtam, hogy szereti-e a virágokat, de azért vittem.
Nem volt semmi extra, mamámnál letéptem egy kis rózsát és elvittem.
Abba gondolkodj, hogy nem lesz váza amibe félreteszi, tehát kisebb valamibe gondolkodj. :D
Ne egy csokor virág, de szerintem szálas, csomagolt valami se legyen.
Mintha épp a mezőről szedted, egy kis virág ami nem húzza a kezét, de jó érzés ránéznie és néha megszagolnia.
Remélem tudtam segíteni. :)
Mindig vigyél!
A sárga virágoknál a remény színe, azt vigyél, hisz reménykedsz. Tulipán melegben nem jó, gerbera mamás, rózsa jó. Rövid szárral, zöldség nélkül, egy szál, egy szolid szalaggal, selyem papírba, hogy ne legyen átlátszó. Vissza tudja csomagolni, ha zavarja bármi.
Nem baj, ha nem lesz váza, mert kifogja szárítani, befujja hajlakkal, és elteszi.
Sok sikert!
igen, és ha mondjuk 4-5 órát vagytok együtt, akkor a csaj fogja a kezében a szúrós rózsát?
Ez max akkor válik be, ha mondjuk vacsoráztok és mentek haza, vagy ha rövidebb a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!