Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismertem valakit. Első randira vigyek virágot? Milyet?
Figyelt kérdés
28éves szolid aranyos hölgy. Vinnék de egyesek szerint ilyenkor tolakodàs, màsok ha nem kapnak akkor bunkó a pasi. Akik kaptak eddig örültek(eljàtszottàk?? ) Kivàncsi vagyok a véleményrkre.2016. júl. 3. 21:53
21/30 anonim válasza:
En sem orulnek neki az elso randin, tok felesleges cipelendo cucc, a masodikra mar igen :)
22/30 anonim válasza:
De aranyos vagy... Bárcsak én is ismernék egy ilyen férfit!
23/30 A kérdező kommentje:
22es sajna szingli maradtam szóval itt a lehetősség:0
2016. júl. 4. 21:45
24/30 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem jött össze. Végül is vittél neki virágot?
25/30 A kérdező kommentje:
Köszönök mindenkinek minden választ, csokor fel se merűlt csak egy szàl . Sajnos bebuktam a randit a kémia miatt hülye tantàrgy, sose voltam jó belőle:)). Szóval jobb hogy nem vittem, bàr azt mondta màr az első pillanatban tudta hogy nem lessz semmi. Pedig képek reàllisak 2napja majd egyfolytàban beszélünk.... Biztos vàrta a fel milliós felniket az autón francba h a ferrari màr megint szervìzbe van:)))
2016. júl. 4. 21:53
26/30 anonim válasza:
Ilyenek ezek a nők, még aki normálisnak tűnik, abban sem mindig lehet megbízni. Egyébként aki így kezdi, hogy már az első pillanatban tudta, az számomra egy kicsit flegmának és beképzeltnek tűnik, meg utálom, amikor marhaságok miatt szórják ki a pasikat, de azért milyen szörnyű is ez a női sors, lehet válogatni a jelentkezők közül, brühühü. Nézd a dolgok jó oldalát, legalább nem hitegetett, nem pazaroltál rá egy csomó pénzt, időt és energiát.
27/30 anonim válasza:
A kémiával semmi baj, faktos voltam, márcsak tudom :)
Ne lógasd a nózidat, a netes ismerkedés ilyen műfaj, csacsogtok éjjel nappal szövődnek a szálak, aztán hidegzuhany, a valóság más.
28/30 A kérdező kommentje:
Na erre a kérdésre amit itt feltettem a tegnapi randim is akaratlanúl vàlaszolt. Mesélte, hogy egyik lovagjànak emlitette mennyire szereti a főtt kukoricàt, erre a pasi màsodik randin vitt neki 10csövet emelett egy egy tàbla csokit neki és az anyukàjànak is. Ő ezt nem igazàn értékelte.
2016. júl. 5. 16:36
29/30 anonim válasza:
Nem akarom ismeretlenül bántani a csajt, de akkor szerintem elég nagy baj van vele, és örülj, hogy megszabadultál tőle. Az ilyen típusnak senki és semmi nem elég jó, hülyíti az embereket, aztán meg valószínűleg élvezi, hogy lepattinthatja őket. Vedd úgy, hogy nem vesztettél semmit azzal, hogy nem jött össze vele, sőt, te nyertél, én előre sajnálom azt a férfit, aki egyszer a barátja/férje lesz. Az ilyenek normálisnak tűnnek, aztán kiderül, hogy vagy beképzeltek, vagy bunkók, vagy hazugok stb.
30/30 A kérdező kommentje:
29es rosszúl fogalmaztam mea culpa :) nem nem értékelte furcsàlta kellemetlennek tartotta problémaként élte meg.
2016. júl. 5. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!