Ha valakivel nagyon jól kijöttök, de ő mást szeret, ami reménytelen akkor mi a jó megoldás? Érdemes várni?

válasza:Attól függ.
Te látod, hogy nyit-e feléd a pasi, élvezi-e a veled való programokat.
Mondjuk a csajszit elhagyni csak ő tudja, kérdés, hogy akarja-e, vagy megreked a sz*rban.
21/L

válasza:A sorok között kell olvasni. "HA nem lenne a másik..."
:(

válasza:

válasza:

válasza:"hogyha nem lenne a másik akkor együtt lennénk."
Éssss itt a probléma kedves :) Ha valakit szeretek, ha valaki kell nekem, akkor azzal vagyok együtt.
Ez nem azt jelenti, hogy csak véletlen van ott az a másik az "útban". Ha nem ő, akkor más lenne ott. A lényeg annyi, hogy nem kellesz neki eléggé.
Keress olyat akinek az első vagy, ne elégedj meg a második hellyel :) Nem csak egy olan ember van akivel jól kijöttök, de sokkal érdemesebb olyat keresni akinek te vagy az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
In medias res. Kibztak az albérletből, nem tudok hová menni, anyagilag kiégtem, szóval a kolit várom. Korábban apámnál éltem (egy 2 emeletes haz, ahol a testvére lakik a családjával: feleség+2 gyerek). Az egyik szoba az enyém volt, de miután feljöttem egyetemre a 9...
Úgy érzem, nincs már remény arra, hogy találok egy nőt. Szűz vagyok, lassan már 25 éve. Többször is ismerkedtem, de az eredmény mindig gáz volt. Volt egy eset, amikor elég csúnyán elhajtott egy lány. Azt mondta, hogy "Veled akkor sem jönnék össze, ha...
Talán a legnehezebb egy olyan kapcsolat ahol a lány még kiskorú (16) a fiú 19, és a szülők egyszerűen úgymond minden ok nélkül egy idő után elkezdték tiltani a lányt a fiútól. Ezt megérteni 19 évesen lehetetlen, alapból sok szabályt nehéz elfogadni. De ha túlságosan...
Nyár elején kezdődött. Beleszerettem egy lányba,és minden úgy tűnt,h teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Úgy készültem,h meglepem valamivel,valami felejthetetlennel,aztán már össze is jöhetünk. Tényleg nagy boldogságban készültem,és pont mielőtt megtörténhetett...
Barátommal 3 éve vagyunk együtt. Már minden olyan más mint régen, úgy érzem nem szeret. Mivel nem egy városba lakunk,elég nehéz találkoznunk.Lassan 2 hete láttam,akkor is én voltam náluk. Egy ok miatt nem jön azt mondja,de ha ez nem lenne,lenne más(így szokott lenni)....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!