Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valakivel nagyon jól...

Ha valakivel nagyon jól kijöttök, de ő mást szeret, ami reménytelen akkor mi a jó megoldás? Érdemes várni?

Figyelt kérdés
A csajnak pasija van, ráadásul össze-vissza d.g mindenkivel. Ezt a srácot is csak szivatja. Igazából nagyon jól megvagyunk, ha nincs a lány, nagyon sok közös programunk van, vonzódik is hozzám, és szivem szerint segítenék is neki túljutni a lányon és kivárnám a sorom, de az önbecsülésem meg azt mondja, hogy hagyjam.
2017. aug. 23. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ.

Te látod, hogy nyit-e feléd a pasi, élvezi-e a veled való programokat.

Mondjuk a csajszit elhagyni csak ő tudja, kérdés, hogy akarja-e, vagy megreked a sz*rban.

21/L

2017. aug. 23. 11:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt látom, hogy jól érzi magát velem, szoktunk közös programokat csinálni, hol kettesben, hol a barátokkal és mindig ő hív el. De ezt be is vallotta, hogyha nem lenne a másik akkor együtt lennénk.
2017. aug. 23. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:

A sorok között kell olvasni. "HA nem lenne a másik..."

:(

2017. aug. 23. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze. Te vagy neki a tökéletes, a másik egy nagy ribi. Érdekes, mindenki ribi lesz, ha egy másik nő ravetodik a pasijara. A pasi milyen? Nője van és veled találkozgat? Minimum 3 ribi van ebben a történetben. Te és a pasi is.
2017. aug. 23. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
A pasi maga döntött a lány mellett. Téged csak szivat és kabit, te meg megveszed. Tipikus lúzer szerető vagy. Bocsi, de vedd észre.
2017. aug. 23. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
A csaj nem a sráccal van együtt, hanem egy harmadikkal. Együtt is élnek.
2017. aug. 23. 12:45
 7/7 Tizenhármas ***** válasza:

"hogyha nem lenne a másik akkor együtt lennénk."

Éssss itt a probléma kedves :) Ha valakit szeretek, ha valaki kell nekem, akkor azzal vagyok együtt.

Ez nem azt jelenti, hogy csak véletlen van ott az a másik az "útban". Ha nem ő, akkor más lenne ott. A lényeg annyi, hogy nem kellesz neki eléggé.

Keress olyat akinek az első vagy, ne elégedj meg a második hellyel :) Nem csak egy olan ember van akivel jól kijöttök, de sokkal érdemesebb olyat keresni akinek te vagy az igazi.

2017. aug. 23. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek mi a megoldás a reménytelen helyzetemre?

In medias res. Kibztak az albérletből, nem tudok hová menni, anyagilag kiégtem, szóval a kolit várom. Korábban apámnál éltem (egy 2 emeletes haz, ahol a testvére lakik a családjával: feleség+2 gyerek). Az egyik szoba az enyém volt, de miután feljöttem egyetemre a 9...

Eljön az a perc, amikor már csak a kasztrálás a megoldás?

Úgy érzem, nincs már remény arra, hogy találok egy nőt. Szűz vagyok, lassan már 25 éve. Többször is ismerkedtem, de az eredmény mindig gáz volt. Volt egy eset, amikor elég csúnyán elhajtott egy lány. Azt mondta, hogy "Veled akkor sem jönnék össze, ha...

Vannak reménytelen helyzetek, vagy mindenre van megoldás?

Talán a legnehezebb egy olyan kapcsolat ahol a lány még kiskorú (16) a fiú 19, és a szülők egyszerűen úgymond minden ok nélkül egy idő után elkezdték tiltani a lányt a fiútól. Ezt megérteni 19 évesen lehetetlen, alapból sok szabályt nehéz elfogadni. De ha túlságosan...

Reménytelen szerelemre mi a megoldás?

Nyár elején kezdődött. Beleszerettem egy lányba,és minden úgy tűnt,h teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Úgy készültem,h meglepem valamivel,valami felejthetetlennel,aztán már össze is jöhetünk. Tényleg nagy boldogságban készültem,és pont mielőtt megtörténhetett...

Van még megoldás vagy teljesen reménytelen ez az egész?

Barátommal 3 éve vagyunk együtt. Már minden olyan más mint régen, úgy érzem nem szeret. Mivel nem egy városba lakunk,elég nehéz találkoznunk.Lassan 2 hete láttam,akkor is én voltam náluk. Egy ok miatt nem jön azt mondja,de ha ez nem lenne,lenne más(így szokott lenni)....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!