Szerintetek melyik volna a jobb megoldás?

válasza:

válasza:Nekem is a személyes volna a szimpatikusabb megoldás; egy problémám van vele, hogy sosincs olyan, hogy én vele egyedül találkozzak :D
Talán egy másik szinten lévő konyha az egyetlen ahol erre van esély, de ott is többedmagával szokott lenni inkább.
VAgy legyen az, hogy ha véletlen csakúgy szembejön velem a folyósón puff szólitsam le és hívjam el?

válasza:

válasza:

válasza:,,szi. Latasbol ismerlek, de szeretnek töled kerdezni valamit 4szemközt"! Ezt igy mondd el neki, mashogy nem tudsz vele kettesbe beszelgetni!
F.

válasza:A legtöbb nő szereti a romatikus dolgokat...
Egy üzenetet hagynék neki egy papírfecnin,hogy találkozzunk itt és itt ekkor.
Vagy valami kreatív dolgot adnék neki, amiből egy idő után rá jön majd,hogy te vagy az a titkos hódoló. pl. bonbont vagy valamilyen csokit csempésznék (vagy bármi mást) a táskájába amikor senkise látja.
szerelmes levelet (ne túl nyálasat) is írhatnál neki akár sajátot akár másét (verset).
:D
Kapcsolódó kérdések:
Lényeg az hogy még nem volt párkapcsolatom ( szex se). Arra lennék kíváncsi hogy ha megismerkedek egy lánnyal inkább "hazudjak" neki vagy valljam be öszintén. Volt már olyan netes ismerkedés közben hogy tök jól elvoltunk ahogy elmondtam az igazat leépitettek... Szóval...
Gondolom sok embernek az az első reakciója, hogy "hát még jó, hogy az első, mondja meg őszintén", de biztos, hogy az jó nektek, fiúk? Lehet ezzel nagyon megbánt a csaj. Lehet jobban esne, ha azt mondaná, hogy lett barátja vagy hasonló. Ti fel szoktátok fogni, ha egy...
Kezdem az elejétől.18 éves voltam amikor rá találtam arra a lányra akivel most is együtt vagyok,akkor még nem tudtam,de úgy érzem hogy nekem ő az igazi,ő a tökéletes nő a számomra.2015.03.11 ekkor jöttünk össze hivatalosan,ekkor kérdeztem meg tolle hogy lesz e a...
Sziasztok, Nem tudom eldönteni, mi lenne a jobb döntés/megoldás. Van egy ismeretlen lány (látatlanba talán ő lehet az igazi). Kicsit lassan figyeltem fel rá, akkor még elég sűrűn láttam.. aztán elkezdett jobban érdekelni. Aztán úgy voltam vele, ráérünk, lesz jobb...
Van valaki akivel a neten beszéltem tegnap kicsit és msn címet cseréltünk, hogy majd beszéljünk ismerkedés, kapcsolat céljából. Na ma még nem jelentkezett, így igazából még nem is beszéltem vele szinte semmit, nem ismerem, de képek alapján és amiket eddig leírt, az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!