Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan, akit 4-5 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akit 4-5 hónap után keresett meg az exe, hogy szeretnè újrakezdeni?

Figyelt kérdés

És sikerült is nekik?

Előre is köszi!

tegnapelőtt 23:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nem szoktak sikerülni.
tegnapelőtt 23:17
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Még hogy 4-5 hónap? Majdnem 2 év után olyan tervei vannak,hogy azt hittem leesek a székről mikor olvastam az üzenetét. Pedig a szakításba beleroggyantam elég rendesen. Csak én már túlléptem rajta, nem megyek vissza.
tegnapelőtt 23:27
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mikor kidobta őt, akivel megcsalt. Pofára esett, nem vagyok hülye.
tegnapelőtt 23:28
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem... esélytelen.
tegnapelőtt 23:28
 5/32 A kérdező kommentje:

Én is úgy érzem, hogy engem is esélytelen, hogy megkeressen, sajnos... Bàr egy idióta lennék, ha újra kezdeném vele, az eszemmel tudom, de a szívem mégis arra vágyik, hogy vele legyek. Aztán ki tudja, lehet, hogy a bizalom miatt nem menne többé. Lehet, hogy inkább a múltba akarok igazából vissza menni, amikor ez még meg sem történt.. de azt meg ugye nem lehet.

2-es válaszoló, és szerinted tényleg arra jött rá, hogy szeret téged?

tegnapelőtt 23:43
 6/32 anonim ***** válasza:
62%

"2-es válaszoló, és szerinted tényleg arra jött rá, hogy szeret teged?

Igen. Attól függetlenül hogy elhagyott, mert szaladt a farka után, nagyon érzelmes/értelmes férfi. Neki 2 nő volt azóta az életében, elmondása szerint egyik se ütötte meg nála a mércét sem érzelmileg,sem agyilag. Csak sajnos nála elég fontos a külső is,és hát ugye titokban "cseverészett" a nálam szebb lányokkal kapcsolatunk idején. Nem is azzal volt baj,hogy szebbek,nem is azzal hogy beszélgettek, még csak azzal se hogy titokban, csak hogy az egyik minősíthetetlen stílusban tolta rólam a szövegét,kb: "remélem már nem dugod meg " ilyesmi. Na akkor gondolom már tervbe volt,hogy ők együtt lesznek. 2 hét múlva találtam albit,és el is húztam . Már akkor próbált visszafogni, de nem, ez nekem sokk volt. Már akkor tudtam,hogy az ilyen lányokkal messzire nem megy,de ha Neki ez kellett...

tegnap 00:07
 7/32 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező és Ti miért mentetek szét? Privátban is írhatsz.
tegnap 00:08
 8/32 A kérdező kommentje:

Értem, sajnálom.

Nálunk, nem akart elköteleződni, vagy legalábbis megijedt, és azt hitte, én ezt akarom, feltétlenül, pedig nem. De megbeszélni sem igazán akarta a dolgokat.

tegnap 00:35
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor sok esetben azért megy csak vissza, mert nem talált jobbat. A kapcsolatban nem volt elégedett a nőcel, azt hitte, hogy neki jár a jobb, és fog is találni. Aztán szakítás után arcra esik, és rájön, hogy az exe mégis jobb volt, több szempontból, és kéne a megszokott kényelem.

A b verzió, hogy épp nincs senkije, és sok pasi ilyen esetben az exeinél kopogtat. Gyorsabban eljut a szexig, mint egy új, idegen nővel. De más nem érdekli, csak tűzoltásra kell.

Az ezerből egy, aki tényleg azért menne vissza, mert szereti. De ott meg azért nem működik, mert sose lesz olyan, mint először, tiszta lappal kezdve.

tegnap 07:26
 10/32 anonim ***** válasza:

"Nálunk, nem akart elköteleződni, vagy legalábbis megijedt, és azt hitte, én ezt akarom, feltétlenül, pedig nem. De megbeszélni sem igazán akarta a dolgokat."

Ilyenkor 90% hogy volt valaki a képben. Nem jött össze, vagy nem olyan volt, mint amire számított, szóval menne vissza hozzád. Nem szeret igazán. Ha ki is békültök, nagy rá az esély, hogy újra megcsinálja majd.

tegnap 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!