Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után nektek is megfordult a fejetekben, hogy jó lenne tudni, hogy vélekedett rólatok volt párotok?
Nem. Ismerem a hibáimat elég jól, pontosan tudom, miket nem bírt elviselni az exem bennem, aminek egy részét nem tartom hibának. Van, ami az.
Van elég módja az önismeret megszerzésének. És tudom, hogy meggyűlölném az exemet, ha látnám azokat a beszélgetéseket, mert sosem volt elég gerinces ahhoz, hogy a szemembe mondja, amit gondol. Mindig olyanoknak mondta el, akiknek szerintem semmi köze nem lett volna hozzá.
Egyébként, mivel nem két ember verzióját ismerik ezek az egyének, hanem csak az exét, mert én nem álltam neki kibeszélni, így még külső szemlélőnek sem lennének jók.
Jó a kérdésed!
Szerintem sok embert foglalkoztat ez szakítás után.
Mivel nálam épp aktuális kérdés,sokszor eszembe jut,hogy valójában hol és mikor romlott el teljesen?
Tényleg ennyire kiábrándulhatott belőlem?Holott minden tőlem telhetőt megtettem.stb
Ilyenkor ez ember önértékelése is sérül rendesen.
Én is tudom.
De akkor beszélni kell róla,nem pedig a homokba dugni a fejünket és azt mondani nincs semmi gond.
Engem nem ez erdekelne, hanem inkabb az ha meglat mi jar az eszeben azok utan, hogy o kert szunetet, aztan en dobtam, o mondogatta folyton keressek egy "hulyegyereket" , az a hulyegyerek megtalalt keresnem se kellett, utana hivogatott folyamatosan, a hulyegyereket par het utan elkuldtem, es meg utana is hivogatott de nem vettem fel. Utcan pedig "zavarba van" nem ug vislekedik mint szokott mikor meglat arrol nem is beszelve hogy folAmatosan nez....
Szerintetek? 🤔
7-es, nem hiszem, a srácnak előttem nem volt komoly kapcsolata, utánam meg másért lett vége. :D
Kérdező, továbbra is tartom, hogy magasról le... De tényleg. Ha annyi gerince nem volt, hogy legalább a végén a szemembe mondja, mi zavarta bennem, akkor nem is érdekel. Mit foglalkozzak vele? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
A mostani párom képes elmondani, ha gondja van, így pedig, jé, tudok rajta változtatni. Nem(csak) másnak, hanem nekem. Márpedig az exem még a nemszeretett anyjának is kiteregette a gondjainkat. Akit nekem szidott. Előttem picit elásta magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!