Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét dolog lenne tőlem?
Előszöris leszögezném,világéletemben bunkó dolognak tartottam,ha valaki arra sem veszi a fáradtságot,hogy személyesen vessen véget egy kapcsolatnak. Viszont jelen helyzetemben mégis ezt tartom legbiztonságosabbnak.
Már jó ideje gondolkozok azon,hogy el kell hagynom a pasimat,mert egyszerűen belebetegszek ebbe a kapcsolatba. Hanyagol,manipulál,rám erőlteti az akaratát és lelkileg bántalmaz. Ezek miatt egyszerűen semmi ingerenciám nincs arra,hogy személyesen mondjam meg neki hogy vége,én ezt nem tűröm tovább,mert tudom,hogy akkor az lenne,hogy elkezdene a fejemhez vágni mindenféle olyan dolgot,amikkel mélyen megbánt. Szokása és én már úgy érzem,bőven eleget sírtam miatta.
Ezeket ismertetve mit gondoltok? Nagy szemétség lenne így véget vetni egy másfél éves kapcsolatnak?
25 L
nem értem, miért gondoljátok, hogy a személyes szakításból érteni fog.
ha jól értem, itt nem egy normális emberről van szó, tehát édesmindegy, hogy egyáltalán mondasz-e neki valamit. csak magával és a büszkeségével van elfoglalva.
illetve nem ismerem a barátod. de ahogy olvaslak, egy exem jut eszembe.
már hónapok óta szakítottam vele (személyesen), és még mindig azt hitte, együtt leszünk egyszer. számtalanszor megmondtam, hogy nincs értelme erre várni.
akkor változott a helyzet, mikor lett valakim. akkor elkezdett gyűlölködni. azóta nem beszélünk, nem is láttam.
ha valóban úgy érzed, hogy nem vesz komolyan és már korábban is szakítottál vele, szerintem nagyon kedvesen, kitörés nélkül és magyarázat nélkül közöld vele (bárhogy), hogy itt a vége.
ha magyaráz, rakd rá a telefont/menj odébb.
van, aki minden rést megtalál, ha hagyod.
még egy fontos dolog: amíg vele vagy, addig a jövőbeli kapcsolataid kilátásait rontod:
1. egyre jobban beidegződik, hogy csakis rossz vége lehet
2. egyre jobban beidegződik, hogy gyenge vagy, akit csak rángatnak, és nem tud tenni magáért.
nekem nem úgy tűnik, hogy túldramatizálod a dolgot.
Én még egyszer sem szakítottam vele,úgyhogy talán már csak komolyan veszi,ha egyszer végre kimondom.
Nem úgy félek tőle,hogy megver vagy ilyesmi,hanem amiatt,mert tud olyat mondani,ami beeszi magát a fejembe és egy hétig azon kattogok úgy,hogy aludni se tudok rendesen.
Igen,tudom,hogy gáz vagyok,hogy ennyi idősen ilyen befolyásolható vagyok,de túl jól sikerült az első 6 hónap(beetetési időszak),még mindig megvan bennem és amikor visszakönyörgi magát,mindig beveti. Más kérdés,hogy már egy hétig tart csak,nem fél évig :D
Mindig ígérgetett mindent... "Ó,nézzük meg azt a házat,utánanézek a hitelnek,ősszel megvesszük","ide járhatnak majd oviba a kiskölkök"... Én hülye meg mindig meglágyultam. Aztán egy hét után jönnek a flegmázások,leszólások,alázások,teljesen mindennek az ellentéte. Néha még el is gondolkoztam azon,hogy nem én vagyok-e a nemnormális. Baromi ügyesen csinálta. Nyilván velem könnyű dolga volt.
Kicsit ez olyan stockholm-szindróma szitu. De szerencsére kezdem magamban érezni az erőt,hogy végre-valahára kitegyem a szűrét.
Szedd össze magad, készülj fel a különböző szitukra, akár gyakorolhatsz is a fürdőben. A lényeg, hogy összeszedett legyél, kimért és tárgyilagos. Elmondod pár mondatban, hogy így döntöttél, és jöjjön a helló szia!
Ne parázz, ne menj bele vitába, beszélgetésbe, "beszéljük meg" stb. helyzetekbe, mert fölösleges. Másfél év nem egy akkora idő, ami miatt nagy drámákat kellene játszani, te irányítsd és zárd is le az egészet.
Menni fog, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!