Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kap tőlem pánikrohamokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kap tőlem pánikrohamokat?

Figyelt kérdés

Egy évvel a szakítás után írt, hogy sajnálja, hogy szakított bla, bla, bla (nem ez most a lényeg). Felhívtam és megbeszéltük, hogy újra kezdjük és, hogy mikor fogunk találkozni... Fél óra után sírva hívott fel a "bocsáss meg, de ez nem megy nekem" mantrával. Miután kicsit lenyugodott a sírásból azt mondta, hogy pánikrohamokat kap akármikor szóba jövök. Több éve ismerem és ezt most említette először. Miért okozhatok pánikrohamot? (én vagyok a lány ő a fiú).

Velem van a baj?

ápr. 15. 00:19
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azóta letiltott mindenhol, de előtte megfenyegetett egy öngyilkossággal, de amikor felajánlottam, hogy átmegyek, megbeszéljük, ne csináljon hülyeséget akkor rám akarta hívni a rendőrséget, hogy csak a közelébe ne menjek.
ápr. 15. 00:21
 2/17 A kérdező kommentje:
Már többször is újra próbáltuk az elején mindig oda volt értem, nagy volt a szerelem, de mindig egy idő után magába fordult és ellökött, szakított, mindenféle semmit mondó indokkal. Mindig egyik pillanatról a másikra. Az a baj viszont, hogy én nagyon szerelmesnek érzem magam és úgy érzem ez az elmúlt pár év se veled se nélküled tönkre tett.
ápr. 15. 00:24
 3/17 A kérdező kommentje:
2 szakítással ezelőtt azt mondta, hogy nem akarja, hogy kinyírjam magam miatta és azért szakít (sose még csak utalni se utaltam, hogy megölném magam miatta). A múltkori szakításnál, meg azt mondogatta, hogy nem akar engem bántani, mert tudja, hogy ő rossz ember vagy valami ilyesmi volt.
ápr. 15. 00:26
 4/17 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, hogy skizofrén-e, de állítja, hogy nem. Nem tudom mi lehet...De nem hagy ez az egész nyugodni.
ápr. 15. 00:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Nagyon ijesztő volt, ahogy sírt a telefonba és csak mantrázta bőgve, hogy nem megy, nem megy.
ápr. 15. 00:30
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen labilis nyomorékkal szóbaállni sem lett volna szabad, a legjobb amit tehetsz magadért hogy semmilyen formában nem kommunikálsz vele többet.
ápr. 15. 04:38
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem drogozik. Meg ja idegileg instabil, erősen gyenge. Ez tényleg toxic igy.
ápr. 15. 05:43
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Sulyosan mentalisan serult ember .. jobb ha kerulod tavolrol..
ápr. 15. 06:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem drogozik, nem iszik, nem füvezik.
ápr. 15. 07:03
 10/17 anonim ***** válasza:
15%
Nem lesz idiota meg drogos emg mittudomen mi azert, mert panikrohamai vannak. Utana kene nezned, hogy egyaltalan mi az. Intenziv stressz valtja ki, amit sok esetben valamilyen korabbi traumatikus elmeny okoz. De hat ez Magyarorszag, itt mindenki tokeletes es egeszseges ugye…
ápr. 15. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!