Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk segítségét várom! Mit tegyek ha a legjobb fiúbarátom bevallotta nekem h szeret, de én nem szeretném ha emiatt a barátságunk sérülne? Én csak barátként tekintek rá L/16
erre nem igazán van megoldás. sajnálom. velem is volt hasonló eset.
23/F
Ez már sehogysem fordítható vissza. Ő szerelmes és kész. Ha megmondod neki hogy maradjatok barátok attól nem fog máshogy érezni irántad. Ha Ő sem szeretne elveszíteni akkor megpróbálja majd elnyomni magában de ez nem fog sikerülni.. Vagy újra meg újra próbálkozni fog. Vagy egyre jobban elhidegül tőled.
Ha valóban szeretnéd hogy a barátod maradjon akkor azt javaslom és ezt mond el neki is, miután elmondtad neki hogy nem szeretnél többet akkor tartsatok pár hónap szünetet. Ha több időre van szüksége akkor többet. Ne találkozzatok ne beszéljetek szakítsatok meg minden kapcsolatot. A lényeg az hogy ezt ne úgy tedd hogy csak te tudsz róla. Mond el neki hogy ez azért szükséges hogy meg tudjátok tartani a barátságotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!