Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Villakanál kérdése:

Hogyan mondjam el neki hogy mennyire leégettek előtte?

Figyelt kérdés

Egy lánynak elmondtam ,hogy tök bejön nekem és erre aztmondta, hogy maradjunk inkább jó barátok. De eggyik osztálytársamnak muszáj volt fokoznia azzal hogy mondja a csajnak ,hogy én olyanokat mondok rá mint pl olyan személy amelyik az út szélén áll /azért nem normálisan írom mert nem engedi\

... velem kb. ezóta szóba se ál azt a srácot meg ölelgeti... ez nekem nagyon rossz érzés. /amíg nem mondtam neki ,hogy bejön addig engem is ölelgetett\

2014. máj. 15. 07:04
 1/6 anonim ***** válasza:
ÉS tényleg mondtál rá ilyeneket?
2014. máj. 15. 07:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Illetve, egyszerűsítsünk.

Kérdezd meg tőle hogy miért nem áll veled szóba. (szóval tegyél úgy mintha nem tudnád)

Erre gondolom elmondja hogy miért.

Mire te mondd neki hogy ez nem igaz, sose mondtál rá ilyet, és nem érted a dolgot, mert úgy egyeztetek meg hogy jó barátok maradtok.

2014. máj. 15. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Verd meg a srácot
2014. máj. 15. 07:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Am nem nem mondtam rá ilyeneket és igazából azon is gondolkoztam, hogy megverem a srácot de akkor a lánmeg rossz szemmel nézne rám... meg a csajjal szót se tudok szólni mert a srác egyfojtában a nyakán lóg :(
2014. máj. 15. 19:48
 5/6 A kérdező kommentje:
lány*
2014. máj. 15. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Kerüld el őket messzire!!! Nem fontos neked barátkozni ilyenekkel. Pláne,hogy a lányt azt mondta, maradjatok jó barátok, tehát nem volt nagyon oda érted. Ezt tudomásul kellett volna venni, és nem mindenfélét mondogatni rá.Nem szerethet mindenki mindenkit, vagy legalábbis nem úgy, hogy ha én szeretem, akkor kötelező neki is ugyanazt érezni. Keressél más társaságot, őket meg hagy békén, hadd ölelgessék egymást, oda se figyelj!
2014. máj. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!