Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeillik egy sportoló és egy zenész? Vagy olyanok mint tűz és víz?
Attól hogy két embernek más a hobbija, még lehet bennük sok egyéb közös.
Példának okáért én lassan 4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Ő nem kifejezetten zenész, de azért tud valamennyire gitározni meg zongorázni. Én sem vagyok hivatásos sportoló, de heti 2-3szor azért eljárok edzeni, meg gyakran választom a biciklit a busz helyett, tehát alapjáraton azért sportos vagyok.
A lényeg hogy mostanra oda jutottunk hogy én vettem egy gitárt, mert megtetszett, és tanítgat. Én pedig igyekszem egy kis sportosságra ösztökélni, szóval alapból azt mondanám hogy ez még nem akadály :)
Persze az én esetemben tényleg csak hobbiról van szó. Ha valamelyikőtök az olimpiára készül és heti 18 edzése van, a másik pedig 3 bandában játszik, akkor nehéz lesz összeegyeztetni. De amíg átlag emberekről van szó, nem gondolnám hogy ebből baj lehet.
Most te véleményt keresel vagy kifogást? Mert marhára nem mindegy.
4 választ kaptál, ebből 3 azt írták hogy nem ezen dől el egy kapcsolat, 1 pedig azt hogy neki volt hasonló tapasztalata de nem ment, és te a 3at félretéve arra koncentrálsz aki azt írta hogy nem érdemes.
Ebből azt szűröm le hogy
- vagy nagyon pesszimista vagy
- esetleg alapból meg se akarod próbálni, csak kitaláltad magadnak ezt a kifogást, és most megerősítést keresel rá.
Nem ezen múlik hogy valakivel jó párost alkottok e vagy sem, ahogy az első kommentelő is írta, 5000 más dologból alakul ki hogy ti jó párost alkottok e vagy sem. Ez csak 1 a sokból.
Ha 4 együttesben zenélsz akkor itt nem azzal van a probléma hogy a másik fél sportoló, vagy szobrász, vagy lekvárzsibbasztó.
A kérdés az hogy 4 zenekar mellett tudsz e időt szánni egy kapcsolatra.
Ha ilyen szemszögből nézzük akkor én ismerőseim elmondása alapján úgy gondolom hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!