Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeillik egy sportoló és egy zenész? Vagy olyanok mint tűz és víz?
Az 5000 más dolog se kell hogy zavarjon. Ezeket nem kell vezetni egy excel táblában.
Találkozol az illetővel, ha jól érzitek magatokat akkor találkoztok még egyszer, és így tovább, aztán vagy kialakul vagy nem.
Túlkomplikálod a dolgot, ez nem atomfizika hogy megoldásokat kell találni. Csinálni kell és kész!
A barátom megye 2-esben focizik, vagy mi (nem igazán értem ezeket a jelzőket :D), lényeg az, hogy nagy sportember, én pedig zenész (hegedű, zongora, gitár, furulya, dob), több mint 10 éve.
Nálunk jól működik a kapcsolat. Tűz és víz vagyunk, nem csak ebben. Ő a menőségre vágyik és szerény, én meg kicsit egoista vagyok sajnos, de csendes és nem feltűnősködő.
Érdeklődési körök is mások, de nekem épp ez a kihívás és így jó. Egyszer szétmentünk pár napra, de az nem emiatt volt, hanem ... hülye voltam. De azóta megbeszéltük és jobb minden, mint a kezdetekben volt. Majdnem 2 és fél éve vagyunk együtt. Nem tudom, neked ez mennyire volt segítség vagy ihletadó, de szerintem ne a típus szerint válassz, hogy zenész, sportoló, lusta, búvár vagy autószerelő! Nem ezen múlik egy kapcsolat, hanem hogy tudjátok-e tolerálni a másik szabadidős elfoglaltságait és hogy jól kijöttök-e.
Köszönöm mindenki válaszát!
Sikeresen összejöttünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!