Normális, hogy az exbarátnőmért aggódom, hogy mi van vele?
Pedig meg se érdemelné, de aggódom olykor.
Mivel már nem velem van, eszembe szokott jutni, hogy esetleg valami pali átveri, baja eshet neki stb.
Sőt, ha valami olyasmit olvasok, hogy mi történt csajokkal, olykor az is eszembe jut, hogy remélem vele nem történik ilyen.
Valószínű, hogy azért van, mert szerelmes voltam belé, illetve fontos volt nekem, és hát féltettem, érdekelt, hogy mi van vele. Persze normális körülmények közt, akkor semmi rosszra nem gondoltam, most meg aggódom, mi lehet vele, lesz e valami rossz, pedig meg s érdemelné, ráaádsul nem is érdeklem már semmennyire őt.

válasza:

válasza:igen,teljesen normális.Én ugyan lány vagyok,de minden nap gondolok az exre,és aggódom érte.Ő pl.motorozik,és amikor látok egy motorbalesetet a tv-ben,összeszorul a szívem,és csak remélni tudom hogy nem vele történt meg ez a szörnyűség.
De fordítva szerintem nincs így,őt hidegen hagyom.
Ez van,különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Barátom munka miatt másik kontinensen van 2 hónapja, de mindennap írunk legalább egy két sort egymásnak interneten vagy smst küldünk. Egy hete elment valami expedícióra kinti munkatársaival és 3 napja nem tudok róla semmit. Nem reagál sehol, nem veszi fel a telefont....
nem akarom elveszíteni, de félek,hogy meg fog csalni. a mai "tinik"et ismerve,párom jóképű is. Szerintem ő nem kezdene ki senkivel, de ha vele akarnának, nem hinném h ellent tudna mondani. Mit tegyek? Őt soha nem zavarta ,h én hol dolgozom, meg se fordult a fejébe, h...
Távkapcsolatban vagyunk a barátommal, két hetente szoktunk találkozni. Általában minden rendben, nagyon néha vannak nézeteltéréseink, de eddig semmi komoly. Viszont van egy olyan problémám, hogy állandóan stresszelek, ha van okom, ha nincs. Ha nem ír vissza chaten 5...
ez engem nagyon zavar :S nagyon féltékeny vagyok, ha majd egy olyan lánynak fog tetszeni, aki neki is fog... pedig bízom benne, de mégis félek. a végén bekattanok... segítsetek!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!