Mi lenne a helyes megoldás?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én 5-es vagyok 11 éves. Van egy srác aki 8-os. Nem rég kb 1 hete voltunk egy sulis rendezvényen(kertészkedés) és egymás mellet voltunk csomót. Majd este bejelölt facebookon. És be-lájkolta a képeimet elég sokat. Suliba is néha rám köszön de soha nem beszéltünk még....
Az exemmel közös tartozásunk van. Én vettem fel, együtt költöttük el. Az a gond, hogy havonta 40-et nem tudok kifizetni egyedül, csak nagy könyörgések árán hajlandó az 1/3-át ideadni. Hozzájul vagyok bejelentve, már az sem segìt, hogy fenyegetem, hogy kimegy...
A baratommal tobb mint egy eve egyutt vagyunk.. az elso fel evben minden tokeletes volt.. de az utobbi 5 honapban kb nem tudom mi zajlik le de minden mas.. nagyon szeretem o eletem elso szerelme.. en is neki.. eleinte a szex mindennapos volt, a kirucannasok is, kaptam...
Megpróbálom röviden, előre is bocsánat, hogy mégis bő lére lesz eresztve. Szóval. Kb. 2 hónapja lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak. (Közös megegyezéssel) A munkahelyemen megismertem egy lányt, kb. 3 évvel idősebb,mint én. Habár nem egy topmodell, nekem nagyon...
Ő szingli életet él, nem feküdt össze minden jött-menttel, de ott a világ neki, ki van tárulva. Én meg 3 éve vagyok egy kapcsolatban, és állandóan az a rögeszmém, hogy megyek tönkre, meg hogy csökken a piaci értékem. De közben sportolok, meg minden, nem hagytam el...
Van 1 lány akit szeretek, azt mondja ő is kedvel engem, viszont van 1 fiú aki iránt szeretetet egyben gyűlöletet is érez.. Beszélgettem már vele kettőnkről, de egyszer biztos abban hogy velem akar lenni máskor pedig mintha le akarna beszélni hogy nem járnék vele jól.....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!