Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy srác ő 8. os és...

Van egy srác ő 8. os és nagyon tetszik. Vajon akar tölem valami többet?

Figyelt kérdés
Én 5-es vagyok 11 éves. Van egy srác aki 8-os. Nem rég kb 1 hete voltunk egy sulis rendezvényen(kertészkedés) és egymás mellet voltunk csomót. Majd este bejelölt facebookon. És be-lájkolta a képeimet elég sokat. Suliba is néha rám köszön de soha nem beszéltünk még. nagyon helyes de én csak 5. es vagyok és nem hinném hogy egy 8-os szeretne velem valamit vagy nem tom SEGITSETEK!

2014. márc. 24. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Jó lenne ha nem akarna semmit egy 11 évestől.
2014. márc. 24. 21:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

hát kicsi az esélye:S

de attól is függ hogy mennyire vagy érett a korodhoz képest bár ilyenkor a legtöbb srácnak a szexen jár már az esze-...

üdv:egy nyolcadikos

2014. márc. 24. 21:12
 3/16 A kérdező kommentje:
miért?
2014. márc. 24. 21:12
 4/16 anonim ***** válasza:
mit miért?
2014. márc. 24. 21:33
 5/16 Tárkányi Zoltán válasza:
71%
PFFUU Istenem hova feljlődik ez a világ!!! xDD :P
2014. márc. 24. 21:34
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem hinném,hogy egy 8.os egy 5.estől akarna valamit...kicsi vagy még hozzá.(egy 8.os)
2014. márc. 24. 21:38
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Úristen, bejelölt a facebookon! Ő lesz a gyerekeid apja, előre látom! Helyesírást tanulnál, ahelyett, hogy ilyenekkel foglalkozol!
2014. márc. 24. 21:44
 8/16 Tárkányi Zoltán válasza:
76%
Ja szerintem is kicsi vagy még hozzá. A legjobb hogy csak barátkozz vele és inkább a tanulásra figyelj. Majd esetleg pár év múlva meg ha szerencséd van akkor együtt lesztek. Vagy még az se lehetetlen hogy jobbat találsz.
2014. márc. 24. 21:46
 9/16 anonim ***** válasza:

Ne legyetek már ennyire negatívak. Igen lehet, hogy 11 évesen még nem kéne pasizni, de gondoljatok bele, hogy 11 évesen minden második nap másba letettek szerelmesek. Igen, nagy valószínűséggel tombolnak benned a hormonok, és neked annyira tetszik már, hogy beképzeled magadnak, hogy te is neki. Nem rossz indulatból mondom, hanem tapasztalatból. Sajnálatos módon én se mondok mást mint az előzők: Valószínű, hogy nem akar tőled semmit. Ha meg igen, ne menj bele :D

Ha a válaszomat rossz indulatúnak véled: Akkor nem is való neked pasi. Még nem vagy megérve rá. (Különben is, talán én vagyok az egyetlen aki melletted áll..;))

Ha a válaszomat jó indulatúnak véled: Van rá esély, hogy tényleg érett vagy a korodhoz képes. De egy hím egyedben se bízz meg!..

Gondolj bele, hogy egy nyolcadikos, nem egy ötödikest fog magának 'kipécézni'. Ha meg igen, akkor felnőtt korában pedofil lesz :D Sok szerencsét..:)

2014. márc. 24. 22:24
 10/16 Tárkányi Zoltán válasza:
Hát végül is én is erre akartam célozni pont amire te csak én nem szeretek annyit írni.
2014. márc. 24. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van egy fiu akinek tetszem és nekem is tetszik, de mégsem akar járni vele. Mit tegyek? 15/L

szóval van egy fiu aki tetszik nekem. elöször nem nagyon tetszett csak barátok voltunk, de aztán bevallotta, hogy tetszem neki. egyre jobban megismertem és mostmár nekem is tetszik. vegul megtudta, hogy nekem is tetszik. elkezdtunk erröl a dologrol beszelni es o azt...

Van egy lány aki nekem tetszik de nem tudom mit akar? .

Van egy lány akivel szerettem volna járni de végül nemet mondott. Jó barátok maradtunk nagyon jó barátok. Kis ideje észrevettem hogy jobban szeret velem lenni mint a saját barátjával. Mindig azt mondja hogy ő nagyon szereti az a fiút. Mostanában azt mondja hogy engem...

Nem tetszik a lány, csak a legjobb barátnője. Már meg is csókoltam a barátnőt, de nem akar semmit. Csak a barátnője miatt? Érdemes még győzködni?...

Egyetemen mindhárman csoporttársak vagyunk, elsősök. Az egyik lány belém zúgott, de nekem egyáltalán nem tetszik, eddig valamiféle haverság volt köztünk, sokat beszéltünk idén, de nem akarok többet, egyszerűen nem jön be külsőre. A barátnője elég csinos. Múltkor...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!