Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm, aki 23 éves és komoly kapcsolatot akar, de én meg megpróbáltam erről lebeszélni, mert nekem meg az van, de nem olyan egyszerű azért. Melyik a helyes megoldás?
Mind a ketttő.
Nem kell a véleményed ráerőltetni senkire, neki más tapasztalatra van szüksége.
Mindegyiknek lesz haszna a későbbiekre...
Akkor majd arra is rájössz, hogy nem minden ember és kapcsolat működik ugyanúgy.
MEg arra is, hogy hiába mondasz valamit valakinek, és látnád, hogy tényleg az lesz adott helyzetből, AMI, neki kell megtapasztalnia, hogy tényleg megtnaulja.
De én se mondom, te is rájössz erre is majd, igaz csak 3 évvel vagyok idősebb nálad, de annyi idősen én se hittem sok mindent, most másképp látom, és ehhez elég volt 1.2 év...
Én most jöttem ki egy 5 éves kapcsolatból, 23 éves vagyok.
Király volt az is, de egy idő után kevés volt, így léptem.
Jó szinglinek lenni, bár még az elején járok, lesz ez sokkal jobb is.
Láttam tehát mindkét oldalt, mindnek megvan a varázsa, egyikre se lehet azt mondani, hogy ez a jobb.
Viszont ha te se érzed már az igazinak a mostani kapcsolatodat, lépj. Bennem ugyanezek a gondolatok voltak, mint benned, hogy majd úgyis megun, úgyis megcsal. Nem azért, mert tényleg ezt láttam rajta, hanem csak mert magamnak akartam megmagyarázni, hogy miért nem szeretem már annyira. Az én érzelemmentességemet akartam rákenni és hibáztatni dolgokért, amiket meg se tett.
Ellenben hiszek benne, hogy egyszer megtalálom azt a férfit, akinél eszembe se jut majd ilyesmi.
Én meg 3 éve vagyok egy kapcsolatban, és állandóan az a rögeszmém, hogy megyek tönkre, meg hogy csökken a piaci értékem.
elnézést, ön egy használtautó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!