Párom már nem mondja, hogy szeret, miért?

válasza:

válasza:Megszokás.
-már minden rendben
-amúgy is érzed, hogy szeret, minek mondja, stb.
Egyedül az segít, ha rászólsz, hogy néha azért jól esne még egy-két kósza kedves szó, hiába érzed, jól esik hallani.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez egyáltalán nem normális, és tök hülyeség ez a megszokás dolog is.
Attól még lehet kedveskedni. Mi 15 év után is mindennap többször is mondunk valami kedveset a másiknak, vagy meglepjük valamivel, szeretgetjük egymást.
Szerintem már nem vagy neki elég érdekes, izgalmas, talán már nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap volt egy hosszú beszélgetésünk és azt mondta nem biztos abban, hogy szerelmes. Kedvel, de nem tudja mi az a szerelem. Ha nem vagyok mellette, hiányzom neki, mindig mindenre figyel, mindig érdekli, velem mi van. Jól érzi magát velem,sokat keres..dehogy a szerelem...
Azt mondta hogy nem birja ezt a sok veszekedést már emiatt szakítotténÉn úgy gondolom hogvvaakilaki szereti a masikat akkor emiatt nem szakit hanem probaljak megoldani a problemakat de mindig is ugy ereztem hogy csak en probalkozok ezzel o mindig annyit mondott hogy...
Egy hónapja vagyunk együtt, de az utóbbi időkben néha napokig nem is ír.
Ha pl. telefonon beszélünk, én mondom neki, hogy szeretlek, mire ő nem mond semmit vagy tereli a szót. De csak akkor, ha a kollégái is ott vannak. Amúgy mondja. Na de mi lehet ennek az oka? Szégyell engem mások előtt?
Kb 2 hete megismertem egy srácot, azóta 2× találkoztunk is, de az egyikből nem lett semmi, mert csak annyi volt, hogy puszit adott(itt mindenki így köszön-ami nekem nagyon, nagyon furcsa-), aztán hazakísért minket a barátnőmmel.. Majd aznap este bevallotta facebookon,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!